Setari Cookie-uri

Liberty Center se indreapta cu pasi repezi catre intalnirea cu Mos Craciun

Cumparatorii se bucura de cadourile zilnice si se inscriu in cursa pentru una dintre cele cinci tablete Samsung.

comunicat de presa:

Atelierele creative pentru cei mici, sedintele de face painting, pozele alaturi de Mos Craciun si cadourile zilnice oferite pentru cumparaturile realizate in Liberty Center in luna decembrie au atras un numar de vizitatori in crestere comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Toti clientii asteapta cu sufletul la gura data de 23 decembrie, cand Liberty Center va anunta castigatorii celor cinci tablete Samsung aduse special de Mos Craciun.

De asemenea, in ziua de Craciun, precum si in data de 1 ianuarie 2014, Liberty Center va avea deschis etajul al doilea, pentru cei care doresc sa iasa cu familiile la film, patinoar sau la restaurant. Pentru restul zilelor de sarbatoare, Liberty Center va functiona pana la orele 20.00 in data de 24 decembrie 2013, pana la orele 18.00 in data de 31 decembrie 2013 si in mod normal in restul zilelor.

Citește și:

Ne bucura sa vedem un numar din ce in ce mai mare de familii care vin sa isi petreaca timpul liber in cadrul mall-ului nostru, iar o contributie importanta la acest fapt o au activitatile creative si atelierele organizate pentru cei mici. In timp ce copiii invata cum sa prepare un cozonac, spre exemplu, cei mari gasesc timpul necesar pentru cumparaturile din aceasta perioada a anului. In topul preferintelor vizitatorilor se afla si vizionarea de filme sau putina miscare la patinoar, care este o atractie importanta de sezon, in special in perioada aceasta, cand cei mici sunt in vacanta,” a declarat Corina Toma, Center Manager al Liberty Center.

Pana pe 22 decembrie, cei care achizitioneaza produse de minimum 50 de RON din magazinele din Liberty Center pot castiga numeroase premii zilnice, prin tragere la sorti, precum si una dintre cele cinci tablete Samsung la finalul campaniei, un cadou perfect de pus sub brad. De asemenea, pana la Craciun, in anumite zile, vizitatorii pot asista la concerte de colinde, sustinute de coruri de copii de la scolile din sectorul 5 si pot vota pe Facebook corul favorit, care va fi rasplatit de Mos Craciun cu laptopuri pentru dotarea laboratorului de informatica.

Citește și:

Cumparatorii pot castiga si premii instant daca se intalnesc cu promoterii Liberty Center si se joaca in aplicatia „Cumperi si Castigi”. Inscrierea in cursa pentru cele cinci tablete Samsung se poate face prin intermediul paginii de Facebook www.facebook.com/LibertyCenterMall, introducand numarul de pe bonul de cumparaturi in aplicatia „Cumpara cadouri din Liberty Center si castiga premii cat Sacul Mosului”.

Programul concursurilor si al activarilor este disponibil pe www.libertycenter.ro si pe www.facebook.com/LibertyCenterMall.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.