Setari Cookie-uri

World Class ocupa 2000 mp in Plaza Romania din 2014

Plaza Romania anunta ca World Class, lider pe piata de wellness din Romania, isi va extinde incepand cu anul 2014 suprafata detinuta in cadrul centrului comercial.

comunicat de presa:

World Class isi dubleaza astfel suprafata detinuta in cadrul Plaza Romania, ajungand la un total de aproximativ 2.000 mp dedicati sportului si intretinerii.

Extinderea World Class Plaza Romania vine ca urmare a cresterii cererii de servicii de welness, ca si tendintei observate la bucurestenii care urmaresc sa isi gaseasca un astfel de spatiu cat mai aproape de cartierele unde locuiesc si muncesc. Plaza Romania este amplasat in cel mai populat cartier bucurestean, iar fluxul de clienti pentru serviciile de wellness a evoluat constat in ultimii ani. Noul spatiu va fi amenajat conform celor mai recente tendinte pe piata de wellness pentru cei care doresc sa faca miscare si apoi sa beneficieze de un spatiu multifunctional de shopping si petrecere a timpului liber.

Suntem incantati ca cel mai renumit brand de fitness din Romania a ales sa isi mareasca suprafata si, implicit, echipamentele de ultima generatie in Plaza Romania. Ne concentram intotdeauna asupra unui mix de chiriasi care sa vina in intampinarea multiplelor nevoi ale vizitatorilor nostri, iar de aceasta data le oferim un spatiu generos pentru practicarea sporturilor preferate”, a declarat Razvan Gaita, General Manager Anchor Grup.

Citește și:

Cererea si potentialul zonei sunt doua dintre principalele motive pentru care am ales sa ne extindem spatiul din Plaza Romania. De asemenea, suntem intr-o continua reinnoire pentru a mentine energia si entuziasmul celor care ne calca pragul”, afirma Gabriel Vasilescu Hnyatek, Country Manager World Class.

Prin extinderea spatiului din Plaza Romania, World Class va aduce o serie de echipamente de ultima generatie, precum sistemul combinat de fitness Synergy 360, care ajuta pana la 16 utilizatori simultani sa isi lucreze grupele de muschi favorite, sistemul Queenax, care ofera solutii de antrenament de fitness “anti-gravitational”, dupa cele mai noi tendite internationale, sau Bulgarian bags, pentru cei care prefera un antrenament clasic.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.