Setari Cookie-uri

Mr. Mart, o noua platforma ce revolutioneaza shopping-ul online

Mr. Mart este o platforma de shopping online ce propune utilizatorilor un concept nou de licitatie inversa care presupune inversarea raportului cumparator - vanzator.

comunicat de presa:

Daca pana acum achizitionarea unui produs insemna cautarea pe mai multe site-uri, platforma Mr. Mart permite cumparatorilor sa descrie in detaliu produsul sau serviciul pe care il doresc, oferind in acelasi timp comerciantilor posibilitatea de a face oferte relevante pentru aceste cereri. In plus, platforma pune la dispozitia vanzatorilor un sistem avansat de filtre care sa ii alerteze in momentul in care exista cerere pentru oferta lor.

Serviciile oferite de platforma Mr. Mart sunt gratuite atat pentru cumparatori cat si pentru vanzatori, acestia din urma avand avantajul de a-si promova oferta fara costuri suplimentare. Cu alte cuvinte, ofertele magazinelor online, indiferent de domeniu, pot fi extinse pe aceasta noua platforma, ajungand astfel la potentiali noi clienti.

Mrmart.net ofera oportunitatea de a vinde si cumpara orice, de la imbracaminte, accesorii, bijuterii, pana la locuinte, masini, bilete de avion.

Citește și:

Cum functioneaza platforma:

Pentru a putea accesa serviciile oferite de ro.mrmart.net, cumparatorii si/sau vanzatorii isi vor crea un cont cu ajutorul caruia cumparatorii isi pot descrie solicitarile completand o serie de campuri precum pret, descriere produs, localizare, perioada de valabilitate a cererii si chiar si o referinta foto a produsului dorit. Cumparatorii vor primi astfel oferte de la mai multi vanzatori, avand posibilitatea sa aleaga acea oferta care le indeplineste pe deplin asteptarile.

La randul lor, vanzatorii pot folosi sistemul avansat de filtre care va genera doar acele cautari relevante ofertei lor. Acestia vor primi alerte de fiecare data cand a fost plasata o cerere care indeplineste criteriile bifate conform ariei lor de activitate.

Mrmart.net nu este direct implicat in procesul de tranzactie dintre vanzatori si cumparatori.

Citește și:

Platforma Mr. Mart este atat o oportunitate de vanzare si promovare a produselor si serviciilor comerciantilor, cat si locul ideal unde cumparatorii pot solicita orice au nevoie, indiferent de locul in care se afla.

Pentru mai multe detalii despre continutul si functionalitatea noii platforme de shopping online, puteti accesa ro.mrmart.net.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.