Setari Cookie-uri

Conduri de poveste pentru un Craciun magic

CONDUR by alexandru lanseaza in aceasta perioada plina de fast, o campanie cu totul speciala

comunicat de presa

Timp de o saptamana, incepand de vineri 20 decembrie, ora 08:00 si pana pe 27 decembrie, ora 23:00, in boutique-ul online www.condurbyalexandru.ro, toate modelele de pantofi, botine sau cizme vor putea fi achizionate la preturi de Sarbatoare, discount-urile aplicandu-se in limita stocului disponibil. condur

Pantofii cu toc stiletto reprezinta fara doar si poate declaratia de stil imbratisata negresit de toate femeile, iar noile propuneri cromatice si asocieri de texturi de piele semnate CONDUR by alexandru cuceresc prin intensitate si rafinament: pantofi decupati cu varf ascutit in nuante de cafeniu, roz sidefat, gri argintiu, grena, burgund, rosu, verde, aramiu sau auriu, din piele lacuita, glitter sau piele lacuita in asociere cu camoscio.

In spiritul Sarbatorilor, glitter-ul rosu sau auriu, cu granulatie fina sau cu particule de dimensiuni generoase, invaluie silueta pantofilor cu platou intern, a escarpenilor cu funda la spate sau a pantofilor cu platforma, ideali pentru a petrece cu stil momente aparte alaturi de prieteni sau familie.

Citește și:

Botinele cu toc surprind prin eleganta si farmecul discret pe care il confera oricarei tinute vestimentare, atat in variantele din presaj sarpente cu toc in nuante contrastante (negru cu toc galben, kaky cu toc caramiziu, maro inchis cu bronz sau rosu cu print leopard), cat si in variantele de piele lacuita cu detalii realizate din piele cu imprimeu special (lac negru cu imprimeu auriu, camoscio negru cu varful si tocul din lac in nuanta sau camoscio negru alaturat lacului mov/bronz).

Pentru dupa-amiezele relaxante de decembrie sau iesirile in oras, CONDUR by alexandru propune cizme cu platou intern si toc inalt, in tonuri de cappuccino, caramiziu, bej auriu cu grena, verde brad, crem, bej rose sau negru, inchise cu fermoar pe mijlocul gambei, cu o alura clasica dar in acelasi timp extrem de actuala.

In boutique-ul online www.condurbyalexandru.ro, pe toata durata campaniei de Craciun – 20-27 decembrie - cizmele cazone sau cele cu platforma vor putea fi achizitionate cu 459 lei (reduse de la 649 lei), botinele cu 359 lei (reduse de la 499 lei) si pantofii cu 289 lei (redusi de la 449 lei). Livrarea comenzilor va fi efectuata in 24 sau 48 de ore, functie de intervalul in care sunt plasate comenzile, functionalitatea platformei fiind asigurata pe toata durata campaniei.

Citește și:

Mai mult decat atat, pentru clientii din Bucuresti care isi doresc sa probeze incaltamintea inainte de a o achizitiona, CONDUR by alexandru ofera posibilitatea programarilor prealabile (la numarul de telefon 0757.012.534) pentru vizitele in showroom-ul situat pe Blv. Iuliu Maniu, nr.7, corp T, etaj 1.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.