Setari Cookie-uri

Incalta-te de sarbatoare!

Cine a zis ca la petrecerile sfarsitului de an numai tu imbraci haine de sarbatoare? Si pantofii tai poarta "straie" noi, tocmai pentru a marca cat se poate de bine atmosfera magica a Craciunului, dar si party-urile incendiare de Revelion. Texturi deosebite, culori de sezon, detalii ornamentale, glitter, tocuri ametitor de inalte - iata care sunt tendintele in incaltaminte la finalul acestui an.

Comunicat de presa

Eleganta este cuvantul de ordine, iar fiecare o interpreteaza cum doreste: elegant-hot, elegant-glam, elegant-clasic.
Pentru ca pantofii tai sa capteze atentia tuturor celor din jur, designerii de la Deichmann au pregatit pentru aceasta perioada modele extrem de sexy, dar in acelasi timp chic si rafinate.

Pentru un party in club, alege o pereche de pantofi cu nituri sau pietre ornamentale. Sunt piesele de rezistenta ale acestui sezon, mai ales pentru ca sunt o declaratie de putere si incredere, cu o evidenta nota senzuala.

Tot pentru petrecerea dintre ani, oriunde ai fi, poti impresiona printr-o pereche de pantofi in culori tari si cu texturi speciale, ca pielea metalizata sau glitter-ul, ideali pentru rochiile mini si extrem de sexy. Aceste modele inspira stralucire si libertate stilistica, fiind cu adevarat spectaculoase!

Citește și:

Daca preferi pantofii cu design simplu, atunci trebuie neaparat sa te remarci prin culoare. Adopta o pereche de pumps rosii, de sezon. Indrazneti si gratiosi, sunt alegerea perfecta pentru cina de Craciun, sugerand starea de bine si energia sarbatorilor!

La fel cum little black dress va fi mereu in voga, la fel si modelele superbe de pantofi negri clasici, ultra-eleganti vor intoarce o multime de priviri la o reuniune high-class! Incearca-i! Vor completa de minune orice tinuta stilata sau retro.

Pentru un look desavarsit, o geanta plic este tot ce iti trebuie. Sfatul stilistilor pentru evenimentele speciale care se apropie este ca geanta plic sa se asorteze cu pantofii. Asa ca alege-o pe cea care te va ajuta sa fii cu adevarat sexy, glamour sau ultra-eleganta!

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

Sursa foto interior: Dreamstime

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.