Setari Cookie-uri

Noul ondulator conic cu invelis din catifea Philips HP8619 pentru bucle si onduleuri minunate

Philips lanseaza ondulatorul conic cu invelis din catifea pentru bucle si onduleuri minunate, elegante si stralucitoare. Noul Philips ProCare HP8619 iti protejeaza parul in cel mai delicat mod si te ajuta sa ai, pe langa un par stralucitor, si un par sanatos, eliminand riscul de ardere accidentala a mainilor in timpul coafatului.

comunicat de presa:

Pentru a preveni riscul arderii accidentale a mainilor in timpul coafatului si pentru a proteja in acelasi timp parul, Philips a dotat ondulatorul conic cu un invelis delicat din catifea. In plus, suvitele de par nu mai aluneca de pe tamburul ondulatorului, iar tu te coafezi in conditii depline de siguranta si confort.

O alta protectie a noului ondulator conic de la Philips o reprezinta Indicatorul unic Curl Ready care te anunta cand bucla este gata prin emiterea unei alerte sonore. Este atat de simplu, cu ajutorul afisajului digital alegi setarea potrivita in functie de tipul tau de par, iar ondulatorul selecteaza automat durata de coafare, de la 5 la 10 secunde pentru fiecare suvita de par, in functie de temperatura pe care ai setat-o. Aceasta functie inovatoare te ajuta sa obtii bucle si onduleuri minunate fara a supraincalzi parul, pentru ca nu vei mai tine suvita de par mai mult decat trebuie pe ondulator.

Citește și:

Tamburul ondulatorului Philips este conic, avand dimensiuni de la 13mm (varful) la 25mm (baza) si te va ajuta sa dai buclelor tale un aspect natural. Mai mult, timpul de incalzire de 45 de secunde, cablul de alimentare cu articulatie, suportul integrat pentru asezare, oprirea automata dupa 60 de minute, toate aceste caracteristici fac din noul ondulator conic Philips ProCare un produs remarcabil, usor de folosit si extrem de sigur!

Creezi bucle minunate, atat de simplu!

Periaza parul pentru a-l descurca. In functie de rezultatul dorit, desparte parul in suvite de la 2 la 4 cm (suvite mai groase pentru onduleuri mai mari sau suvite mai subtiri pentru bucle stranse). Seteaza temperatura potrivita tipului tau de par (160°C pentru par subtire, 170-180°C pentru par normal si 190-200°C pentru par gros). Tine ondulatorul vertical si indreapta-l in directia opusa capului si fetei.

Citește și:

Infasoara suvita de par, in spirala, incepand de la radacina parului, de la capatul mai lat al tamburului spre varf. Prinde cu degetele varfurile suvitei la capatul rece al ondulatorului si apasa indicatorul Curl Ready. Semnalul sonor va marca inceputul duratei de coafare. Cand bucla este gata, vei auzi o alerta sonora repetata de trei ori. Atunci trebuie sa eliberezi suvita, incepand de la varf spre radacina. Repeta procedura pentru toate suvitele. Pentru a incheia, desparte buclele cu degetele si infasoara fiecare bucla mai mica in jurul degetului pentru un plus de definitie.

Cateva trucuri pentru a coafare impecabila cu noul ondulator conic cu invelis de catifea Philips ProCare HP8619:

• Cu cat suvita este mai subtire, cu atat bucla va fi mai stransa.
• Pentru o coafura cu aspect modern, incepe bucla de la nivelul pometilor si lasa cativa centrimetri de la varf neondulati.
• Poti da volum parului cu ajutorul ondulatorului Philips. Tine o suvita de par la un unghi de 90 grade fata de scalp. Pune tamburul ondulatorului la 1 cm distanta deasupra radacinilor (incearca sa nu atingi scalpul) si asaza suvita de par pe cel mai lat capat al tamburului.
• Daca parul tau este ondulat in mod natural utilizeaza ondulatorul doar pentru cateva suvite din partea de sus, pentru a accentua de jur imprejur buclele.
• Dupa ce ai terminat de coafat, lasa buclele sa se raceasca complet inainte de a le peria (cu o perie moale sau cu degetele).
• Pentru bucle bine definite, nu peria parul dupa ondulare. Pentru un par cu aspect ondulat, voluminos, poti peria usor buclele cu o perie cu peri naturali. Periaza mai intai varfurile si avanseaza spre radacini.

Citește și:

Pret produs: 210 lei (pretul produsului variaza in functie de magazin).

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.