Setari Cookie-uri

O calatorie spa in Polinezia

La Bibliotheque te invita intr-o calatorie multisenzoriala.

Comunicat de presa

La Bibliotheque te invita intr-o calatorie multisenzoriala. Polynesia Spa Ritual este o experienta complexa cu o destinatie finala de vis. Patru pasi te poarta catre relaxare si frumusete. Prima oprire este exfolierea blanda a pielii cu un produs ce contine nisip alb din Bora Bora, sare de mare, coaja de nuca de cocos, complex de alge, uleiuri din caise, jojoba si migdale si parfum delicat de vanilie.

Calatoria continua cu o baie de culoare, cu pastile speciale ce contin micro-alge, crin alb de apa si uleiuri esentiale de citrice. In contact cu apa se elibereaza aceste ingrediente benefice pentru protectia si hidratarea pielii. O vei simti supla si moale. Urmatoarea escala este masajul Mahana, specific Polineziei. Este puternic, delicat si ritmic. Actioneaza in profunzimea muschilor. Calatoria se incheie cu o ultima atingere. Aplicarea uleiului uscat de Monoi care hraneste si hidrateaza pielea.

Citește și:

Te asteptam La Bibliotheque. Cu un moment de relaxare si o carte buna. Ne gasesti pe strada Duiliu Zamfirescu, numarul 10.

Pret: 200 lei

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.