Setari Cookie-uri

BPM TV MEGA-Launch Party - FIRST LOOK - Whos UR DJ?

Odata cu noul an, BPM TV inaugureaza o noua emisiune, un reality adevarat, difuzat exclusiv online pe canalul de YouTube al BPM TV! Vi se pregateste un party fara masura, in buric hip de Bucuresti, cu DJ Vasile in prim plan! Pe 11 ianuarie, in Bar A1 din Piata Amzei, platforma dedicata muzicii electronice continua activitatea de popularizare a DJ-ilor autohtoni cu un party special, dublat de lansarea primei emisiuni BPM TV.

comunicat de presa

Vor pune beat pe beat cot la cot:

Opening >>>>>> RUFI
Main >>>>>> BOOLA & ZNIFF, DEMOS, BONBON
Highlight >>>>>> DJ VASILE

BONUS la ScheDJule >>>>>> vizionarea pilotului WURDJ?

Who’s UR DJ? este un show inovator, ca protagonistul sau, DJ Vasile, care va face din intrebarea titulara o provocare... oare cat timp ii ia unui incepator intr-ale muzicii electronice sa prinda din zbor toate manevrele unui DJ profesionist? WURDJ seteaza un deadline stramt, de doar 6 luni, si antreneaza in joc un DJ-mentor ale carui nume si realizari ne sunt deja tuturor binecunoscute.

Pe parcursul a 12 episoade, DJ Vasile isi va cunoaste invatacelul si isi va pune la bataie toate cunostintele adunate de-a lungul unei cariere de peste 20 de ani - si, nu in ultimul rand, toata rabdarea din lume (!) - ca sa intre in pielea unui... DJ-Teacher!

Citește și:

Vino sa lansam in stratosfera, si pe Internet, primul TV show romanesc high-tech si high-touch, cu focus pe arta mixarii de muzica electronica. Party-ul de sambata 11 ianuarie, din Bar A1, e deschis tuturor iubitorilor de muzica buna si TV calitativ, curiosilor si curajosilor! INTRAREA LIBERA, IESIREA cu mintea eliberata, GARANTATA!

Countdown begins here: STAND UP and BE COUNTED!

BPM TV este prima platforma cross-media de promovare a muzicii electronice romanesti, aducand laolalta greii si no-name-ii momentului, pentru a impinge valul, trend-ul si momentul mai departe, tot mai departe... Operam online (https://www.facebook.com/BPMTV.RO si https://www.youtube.com/user/BPMTVRO) dar si AFK, away from keyboard: pe partea offline, am lansat pe 5 octombrie o serie de party-uri cu intrare mereu libera si lineup format din DJ romani!

Citește și:

    Parteneri media: KoolHunt, Metropotam, BestMusic, Port.ro, Kudika, InOras, OrasulM.eu, Romania Pozitiva.

    Vizionare placuta


    Kudika
    8 Ianuarie 2014
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.