Setari Cookie-uri

Trei saptamani de reduceri irezistibile la CONDUR by alexandru 13 ianuarie - 3 februarie

Sezonul de reduceri prilejuieste la CONDUR by alexandru, sesiuni de shopping irezistibile, care depasesc cele trei zile si trei nopti devenite laitmotivul pasajelor menite sa evoce momente cu insemnatate si sa incite imaginatia.

comunicat de presa

In boutique-ul online www.condurbyalexandru.ro, nu mai putin de trei saptamani sunt dedicate discount-urilor aplicate cu generozitate botinelor si cizmelor din colectia toamna-iarna 2013-2014!

In perioada 13 ianuarie – 3 februarie, condurii pentru care ai rezervat cel putin cateva segmente din dressing, devin mai accesibili ca oricand si sunt pregatiti sa iti insoteasca pasii la inceput de an. Poti incepe prin a-ti completa garderoba cu o pereche de cizme cazone sau peste genunchi din piele camoscio in nuante de gri-bej, caramiziu, oranj, maro-roscat sau grena, cat se poate de versatile si adaptabile oricarei tinute de zi.

Apoi te poti gandi la o pereche de cizme cu toc inalt, cu alura clasica si extrem de eleganta, ce urmeaza conturul gambei si alungesc optic silueta, pentru care poti gasi numeroase variante de stilizare, incluzandu-le atat in tinutele dedicate dupa-amiezelor, cat si in cele puse la punct pentru iesirile nocturne la evenimente speciale.

Citește și:

Paleta cromatica generoasa si preturile reduse semnificativ, iti permit mai mult ca oricand sa iti completezi garderoba nu doar tinand cont de aspectul functional, ci si de micile capricii la care visezi de ceva vreme: cizmele din piele lila cu insertii de lac mov constituie un bun prilej de anticipare a primaverii 2014, cand culoarea anului – Radiant Orchid – isi va face loc din plin in noile colectii, iar cizmele beige-rose cu platou intern te vor incanta cu siguranta prin eleganta simpla si lipsita de emfaza.

Botinele reprezinta solutiile de tranzitie perfecte intre sezonul rece si primavara care isi va intra in drepturile calendaristice in mai putin de doua luni, asadar investitia intr-o pereche de botine comode si elegante se justifica negresit. Asocierile de piele camoscio cu lac, aplicatiile de funde decorative, printurile leopard/geometrice/cu orase sau texturile speciale ale presajelor sarpente declinate in nuante de albastru, bej, gri sau bordo, transforma fiecare pereche de botine CONDUR by alexandru intr-o adevarata declaratie de stil.

Citește și:

In boutique-ul online www.condurbyalexandru.ro, pe toata durata campaniei de reduceri - 13 ianuarie- 3 februarie - cizmele cazone sau cele cu platforma vor putea fi achizitionate cu 459 lei (reduse de la 649 lei), iar botinele cu 349 lei sau 359 lei (reduse de la 479 lei, respectiv 499 lei).

Livrarea comenzilor va fi efectuata in 24 sau 48 de ore, functie de intervalul in care sunt plasate comenzile, functionalitatea platformei fiind asigurata pe toata durata campaniei. Mai mult decat atat, pentru clientii din Bucuresti care isi doresc sa probeze incaltamintea inainte de a o achizitiona, CONDUR by alexandru ofera posibilitatea programarilor prealabile (la numarul de telefon 0757.012.534) pentru vizitele in showroom-ul situat pe Blv. Iuliu Maniu, nr.7, corp T, etaj 1.

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.