Setari Cookie-uri

Accu-Chek Performa Nano sustine performanta tinerilor sportivi din Romania

Compania Roche Diabetes Care Romania, prin brandul Accu-Chek, a sustinut viitorii campioni la atletism ai Romaniei, in cadrul evenimentului sportiv Cupa Olimpia Accu-Chek, dedicat copiilor care fac performanta in atletism. A IV-a editie a evenimentului organizat sambata, 18 ianuarie, la Complexul Sportiv National "Lia Manoliu", de Clubul Sportiv "Olimpia" Bucuresti impreuna cu Accu-Chek, a dat startul probelor de atletism pentru 650 de copii, de la 39 de cluburi sportive din intreaga tara.

Comunicat de presa

Accu-Chek a sprijinit indeaproape intregul eveniment, fiind alaturi de micii sportivi, stimuland in acest fel exercitiul fizic si stilul de viata sanatos adoptat inca din copilarie, astfel incat tinerii sa se dezvolte sanatosi si sa previna prin intermediul sportului si a unei alimentatii sanatoase diverse afectiuni precum diabetul de tip 2.

"Ne dorim sa incurajam sportul in randul copiilor, sa ii facem pe parinti si pe copii sa constientizeze importanta miscarii. Cazurile de obezitate infantila din Romania ne plaseaza pe locul trei in Europa. Obezitatea, asociata cu alti factori care intervin pe parcursul cresterii unui copil, sunt un important factor de risc pentru instalarea precoce a diabetului de tip 2. Ne-a bucurat mult faptul ca in editia din acest an s-au inscris 650 de copii, de trei ori mai multi decat in anul precedent. Asta inseamna ca parintii incep sa isi indrepte copiii catre sport si sa isi dea seama de importanta miscarii fizice in dezvoltarea copilului. Acesta este si mesajul pe care ne dorim sa il transmitem prin implicarea noastra in astfel de evenimente", a declarat Andrei Foisor, Head of Diabetes Care al Roche Romania.

Accu-Chek sustine evenimentele sportive dedicate copiilor, precum Cupa Olimpia Accu-Chek la atletism, tocmai pentru a trage un semnal de alarma asupra importantei pe care o are sportul in procesul de dezvoltare al copiilor. Odata cu stilul de viata sanatos, sportul aduce tinerilor perseverenti performante care ii pot ajuta sa devina viitorii campioni ai Romaniei de care vom fi cu totii mandri.
Competitia de atletism desfasurata la Complexul Sportiv National "Lia Manoliu" a dat startul urmatoarelor probe, copiii participanti avand varste cuprinse intre 7 si 14 ani.

PROBELE CONCURSULUI:

COPII I. 60m F – B, LUNGIME F-B, 200m F-B, 800m F-B, 4X1TUR F-B
COPII II. 50m F - B, LUNGIME F-B, 150m F- B , 600 m , STAFETA. 4X100m F-B
COPII III. 50m F - B, LUNGIME F-B, 200m F-B, STAFETA. 4X50 m F-B
JUNIORI III. 60m F- B, LUNGIME F-B, 200m F-B, 800m F-B, 4X2 TURURI F-B

Copiii au fost sustinuti de marile campioane la atletism: Paula Ivan, Anisoara Cusmir si Ionela Tirlea, intr-o competitie prezentata de Costin Moscovici, cunoscut drept "vocea atletismului" si, totodata, crainic atestat al concursurilor de acest tip din Romania.

Roche Diabetes Care Romania, prin brandul Accu-Chek, isi respecta promisiunea de a veni constant cu solutii inovatoare pentru un control al diabetului comod, eficient si real.

Astfel, Accu-Chek Performa Nano, ultimul glucometru lansat pe piata din Romania, a fost conceput in primul rand pentru copii si tineri, fiind un dispozitiv mic, discret si in acelasi timp performant. Este ideal pentru copii datorita design-ului de tip gadget care face mai prietenoasa interactiunea cu dispozitivul, venind in acelasi timp cu un sistem de intepare atraumatic care ii va ajuta pe micuti sa-si inlature teama de a-si verifica glicemia.

Diabetul de tip 2 este o afectiune ce poate fi prevenita si tinuta sub control. Cand vine vorba despre copii, parintii, cei care de obicei supervizeaza dezvoltarea si educatia acestora, ar trebui sa ii indemne sa practice un sport si sa adopte o alimentatie cat mai echilibrata.
Acesta este si motivul pentru care Accu-Chek va continua sa se implice in evenimente sportive care sustin practicarea exercitiului fizic si performanta in randul tinerilor romani.

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.