Setari Cookie-uri

tocmai.ro - cel mai mare site de anunturi din Romania in 2013

In 2013, tocmai.ro a fost cel mai mare site de anunturi gratuite din Romania, conform rezultatelor SATI - Studiul de Audienta si Trafic Internet. Mai mult, in luna noiembrie, site-ul a ocupat prima pozitie in ceea ce priveste numarul clientilor unici in topul site-urilor din toate categoriile, din Romania.

comunicat de presa

Inregistrand un total de peste 326 de milioane de afisari in luna noiembrie si peste 306 de milioane de afisari in luna decembrie, tocmai.ro s-a mentinut in topul celor mai accesate website-uri din Romania si a ocupat primul loc in categoria site-urilor de anunturi, atat in privinta numarului afisarilor, cat si a vizitelor si clientilor unici. In luna noiembrie, tocmai.ro si-a adjudecat primul loc in top nu numai in ceea ce priveste numarul afisarilor, ci si privind numarul clientilor unici (3.773.495) din randul tuturor categoriilor de site-uri, conform rezultatelor SATI pentru luna noiembrie 2013.

In 2013, numarul anunturilor postate pe site a cunoscut o impresionanta crestere de 70%, fata de anul precedent. In ultimele trei luni ale anului 2013, categoria cu cel mai mare numar de anunturi postate a fost Auto, insumand cca. 30% din totalul anunturilor. Pe locul al doilea s-a situat categoria Imobiliare, cu aproximativ 18% din total, iar pe locul al treilea este categoria Electronice si Electrocasnice, cu cca. 16%. In ceea ce priveste topul celor mai dinamice judete, cu cele mai multe anunturi postate in 2013 in lunile octombrie, noiembrie si decembrie, pe primul loc se situeaza Bucurestiul, urmat de judetele Cluj, Iasi, Brasov si Constanta.

Citește și:

tocmai.ro ofera utilizatorilor sai o experienta de vanzare si cumparare simpla si rapida, axata pe eficienta. Interfata simpla este la indemana oricui, iar modul de selectie este structurat in functie de localitatea in care se vand produsele si serviciile. Astfel este asigurata obtinerea unor rezultate relevante pentru utilizator, care conduc catre o tranzactionare mai rapida si mai simpla. Site-ul gazduieste anunturi din diverse categorii precum: Imobiliare, Auto, Casa si Gradina, Moda-Articole personale, Electronice si Electrocasnice, Agro-Animale, Hobby – Sport – Turism, Afaceri si servicii, Locuri de munca si Diverse.

„Promisiunea noastra este indeplinita: rezultatele remarcabile obtinute dovedesc faptul ca, intr-adevar, utilizand tocmai.ro, <<Vinzi si cumperi, simplu si rapid>>. Romanii considera site-ul nostru un partener de incredere in achizitionarea sau vanzarea produselor si serviciilor la nivel national. In contextul actual, in care numarul celor care au acces la internet se afla pe un trend ascendent, consideram ca potentialul de dezvoltare al pietei este unul important.”, a declarat Stefan Tocca, General Manager tocmai.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.