Setari Cookie-uri

S-a lansat Fashion Tribes - comunitatea de triburi stilistice

Cel mai nou, cool si complet magazin online de imbracaminte si accesorii din Romania

comunicat de presa

Fashion Tribes – cel mai nou, cool si complet magazin online de imbracaminte si accesorii din Romania - s-a lansat oficial pe 23 ianuarie 2014. Magazinul este destinat femeilor, barbatilor si copiilor, reunind in mai putin de o luna de la infiintare, peste 3000 de produse.

Fashion Tribes este spatiul virtual ce reuneste „triburile” din lumea modei, un spatiu in care pot fi gasite, la doar cateva click-uri distanta, elemente ce definesc stilul personal al utlilizatorului site-ului, dar care totodata îl fac pe acesta sa apartina „tribului” sau, fie el hipster, ultra chic, elegant, formal, clasic sau avangardist.

Magazinul online se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor si dispune de o gama de branduri pentru copii, reunind în acest moment pentru 30 de furnizori de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Printre acestea se numara branduri autohtone, dar si branduri din exteriorul Romaniei precum: Jack and Jones, Springfield, Bershka, Stradivarius, Geox, Women’Secret sau UGG Australia. Printre brand-urile autohtone existente pe site-ul Fashion Tribes se regasesc Nissa, Condur, Vietato sau Simina Filat.

Citește și:

Pasionatii de shopping online au parte de o experienta interactiva, eficienta si completa, fiecare piesa de imbracaminte putand fi accesorizata cu o gama larga de bijuterii, genti, clutch-uri, curele.

Avantajul acestui nou concept de fashion online consta in posibilitatea utilizatorului de a-si realiza o tinuta completa din doar patru click-uri. Produsele pot ajunge in posesia clientului chiar si intr-un interval de 24 de ore.
Pentru mai multe informatii, accesati www.fashiontribes.ro sau pagina oficiala de Facebook

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.