Setari Cookie-uri

NIVEA continua sa revolutioneze ingrijirea corpului cu noul Lapte de Corp Delicat sub Dus pentru pielea foarte uscata

Femeile active au toate motivele sa-si hidrateze pielea!

comunicat de presa

Dimineti active? Dusul este obligatoriu, dar hidratarea pielii dupa? Studiile au aratat ca multe persoane folosesc ocazional sau chiar deloc o lotiune pentru corp, deoarece nu au timp sau nu le place senzatia de piele lipicioasa dupa aplicarea acesteia. Statisticile arata ca in Romania doar 7 din 100 de femei folosesc o lotiune de corp cu aplicare lichida.

Vrei sa scapi de timpul pierdut asteptand ca lotiunea de corp sa intre in piele? Dar de senzatia de piele lipicioasa ce ramane uneori dupa aplicarea produsului hidratant?

NIVEA continua seria inovatiilor pentru femeile active si lanseaza NIVEA Lapte de Corp Delicat sub Dus, un nou produs de hidratare sub dus pentru pielea foarte uscata.

Formula sa delicata ce contine Unt de Shea si Ulei de Migdale hidrateaza intens pielea uscata in timp ce faci dus, lasand-o moale si catifelata pe parcursul intregii zile.

Citește și:

Ingredientele sale hranesc intens si rapid pielea, datorita formulei speciale ce se activeaza la contactul cu apa. Dupa aplicare clateste, usuca-te si te poti imbraca imediat, bucurandu-te de o piele hidratata, moale si catifelata.


Pret: 16,9 lei, 250 ml si 22,2 lei, 400 ml.

Gama de produse hidratante sub dus de la NIVEA revolutioneaza ingrijirea corpului printr-o modalitate simpla si inovatoare de a te hidrata chiar in timp ce faci dus. Formula unica a produsului se activeaza la contactul cu apa, fiind conceputa pentru a fi aplicata dupa gelul de dus. Pielea ramane hidratata si catifelata chiar si dupa uscarea cu prosopul. Acum nu mai trebuie sa astepti sa te usuci dupa dus si nici nu vei mai avea acea senzatie lipicioasa. Dupa ce au testat noua gama, patru din cinci femei au confirmat ca nu au mai avut nevoie de aplicarea unei lotiuni traditionale de corp intrucat noile produse de hidratare sub dus NIVEA le-au oferit aceleasi beneficii de hidratare fara nevoia de a mai astepta ca pielea sa se usuce. In plus, 87% dintre femei au afirmat ca isi simt pielea hidratata.

Citește și:

Foloseste noul NIVEA Lapte de Corp Delicat sub Dus, in patru pasi simpli:

1. Spala-te cu gelul tau de dus, apoi clateste-te.

2. Aplica Laptele de Corp Delicat sub Dus NIVEA

3. Clateste-te.

4. Usuca-te si te poti imbraca imediat, bucurandu-te de o piele hidratata si catifelata.

Foto prima pagina: femeie, dus, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.