Setari Cookie-uri

Club Vault Lovers' Night Edition

Have a Love Affair this Valentine's with us

comunicat de presa

Anul acesta, Cupidon vine cu stil: cu doar cateva zile inainte de Valentine’s Day, surprizele sale poposesc la targul de cadouri-unicat „Uptown Girl – Lovers’ Night Edition”.

Astfel, la Club Vault (Str. Lipscani 29-33, Centrul Vechi), pe 12 februarie, intre orele 18:00 si 00:00, toti cei care vor sa isi surprinda persoanele iubite cu daruri speciale sunt asteptati intr-un cadru intim.

Expozantii au pregatit pentru “Lovers’ Night Edition” cele mai atractive decoratiuni, bijuterii, accesorii, articole vestimentare, produse bio si cosmetice, astfel incat vizitatorii sa poata parasi anonimatul cumparaturilor din magazin, intrand, in schimb, in lumea cadourilor-greu-de-uitat.

Printre surprizele serii se numara “Photo Booth”organizat cu ajutorul Opal Studio, unde vom crea impreuna amintiri de neuitat si posibilitatea de a afla Astrograma Dragostei facuta de catre invitatul special, Doamna Ludmila Argesanu si lansarea oficiala a noii linii de tricouri URBAN by Georgiana Ionita.

Citește și:

In atmosfera calda si prietenoasa, oaspetii se pot bucura de ceaiuri fierbinti si aromate, cafea revigoranta, prajituri delicioase si bauturi atent selectionate.

Organizatorii ii asteapta pentru a petrece impreuna o seara speciala, in una din cele mai selecte locatii din oras.

Targul „Uptown Girl – Lovers’ Night Edition”
12 februarie, orele 18:00-00:00
Club Vault, Str. Lipscani 29-33, Centrul Vechi
Acces liber
Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati pagina oficala de Facebook

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.