Setari Cookie-uri

Program de weekend pentru Bucuresti: nu se sta in casa!

In weekwnd ne distram!

Incepem weekend-ul mai devreme, pentru ca joi, 6 februarie, Poetrip ne in(canta) in Molotov cu muzica live si energie cat casa.

Vineri, 7 februarie, jazz-ul este la putere in Restaurantul Elisabeta, unde Irina Sarbu va sustine un alt concert din seria ,"Interbelic Mood".

In cazul in care jazz-ul nu e pe placul vostru, poate cei de la ZOB vor fi. Melodii precum "Telenovele", "Prietena mea" sau "Printre nori", pe care oricine a copilarit prin ’90 le stie se vor auzi in Question Mark, incepand de la ora 21:00.

Un pahar de vin, opere de arta si multe emotii. Cu toate acestea va asteapta incepand de vineri Miriana Ionita si Dragos Mazo la MODELiER., local care este gazda expozitiei MiMa a celor doi artisti.

La Zeppelin, avem concert cu Paul Radu (solistul de la Antract) si Sabin (cel care canta la vioara la Trupa Timpuri Noi). Concertul este unul acustic, iar restul este surpriza, spun organizatorii.

Citește și:

Sambata este una dintre cele mai importante zile din an pentru cei carora le place cultura urbana. De la 10 de dimineata la Turbohalle se da startul la STREET HEROS!

Duminica e ultima zi din weekend, deci trebuie marcata ca atare. Cei cu chef de teatru se pot duce la piesa "Noi 4" de Lia Bugnar de la Godot, iar doamnele, domnisoarele si nu numai sunt asteptate la o noua editie Yard Sale la Serendipity.

Mai mult evenimente gasiti pe getlokal.ro

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.