Setari Cookie-uri

Colectia AMEX by Meli Melo

Fii in centrul atentiei! Traieste intens!

comunicat de presa:

Elemente grafice, simplitate, accente metalice aurii si argintii dar si culori puternice si negru – vedetele noii colectii.

Meli Melo Paris, unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii si accesorii fashion din Romania, lanseaza cea mai noua colectie – Amex – inspirata de femeia puternica, determinata, care se ingrijeste ca aspectul ei sa fie unul impecabil, pasionata de moda si implicit, de shopping.

Amex se adreseaza in mod special femeilor active, determinate, mereu la curent cu ceea ce e nou in magazinele de profil, care nu rateaza niciun eveniment pentru a se accesoriza indraznet. Pentru ele, o noapte in club sau o dupa-amiaza la shopping, in oras, reprezinta deopotriva, momente potrivite pentru a se afla in centrul atentiei.

Nuantele predominante ale colectiei Amex sunt cele de negru, albastru electric, magenta indrazneata, alaturi de nuante metalice, argintiu si auriu. Detaliile din piele, dar si elemente metalice, in combinatie cu insertiile din plexiglas, sunt elemente definitorii ale celei mai noi colectii.

Citește și:

In ceea ce priveste cerceii si colierele, piesele din noua colectie sunt statement, fiind realizate pe baza unor combinatii de materiale ce imbina frumusetea si simplitatea metalelor aurii stralucitoare cu cea a pietrelor masive, aplicatiilor in culori contrastante si a insertiilor de piele cu diferite texturi. De la snakeskin la suprafete fine, acestea fac parte dintre vedetele acestei colectii.

Formele, suprapunerile de materiale, de culori si texturi, cat si detaliile atent lucrate, fac din acestea, piese care se vor afla, fara indoiala, in centrul atentiei.

Bratarile cat si inelele Amex, sunt realizate din lanturi si metale aurii stralucitoare, cu aplicatii din pietre transparente, dar si colorate, supradimensionate, iar daca le vei purta, cu siguranta vei atrage toate privirile.

Bratarile sunt deasemenea bijuterii statement, pe care orice fashionista trebuie sa le asorteze tinutelor in tendinte, la inceput de sezon.

Citește și:
  • Colecția Primăvară/Vară 2023 Gérard Darel
  • Splash - colecția must-have a verii!
  • Splash - colecția CROCS must-have a verii!

Noua colectie propune genti, dar si plicuri de seara in care se imbina design-ul modern, liniile drepte, simplitatea, cu aplicatiile in culori metalice si piele cu textura metalica, in culori precum negrul, auriul, dar si albastrul electric.

Amex pastreaza formele drepte, iar negrul si auriul raman vedetele acestui preview al colectiei Primavara-Vara 2014. Formele geometrice raman in trend si pentru aceasta colectie.

Esarfele simple, cu franjuri si insertii metalice si texturi stralucitoare sunt si ele vedetele sezonului.

Amex te introduce intr-o lume in care femeia puternica, pasionata de felul in care arata si de moda, este vedeta.
Traieste si tu, intens, fiecare clipa, bucura-te de shopping, de moda, si fii mereu in centrul atentiei!

Noua colectie Meli Melo Paris este disponibila in cele 41 de magazine din retea, atat in Romania, cat si in Bulgaria sau Republica Moldova, dar si online pe www.melimelo.ro , incepand cu 1 februarie, 2014.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.