Setari Cookie-uri

Blaumax: manifestul modei urbane

Experiment Point dezvaluie un brand cu totul aparte, a carui poveste s-a dezvoltat in timp si care s-a adaptat evolutiei societatii urbane: Blaumax.

comunicat de presa

Experiment Point, concept-store-ul ce propune prin intermediul selectiei sale de branduri exclusive, o noua abordare a modei, privita prin prisma unor elemente menite sa creeze diferente semnificative, nu uniforme general acceptate, dezvaluie un brand cu totul aparte, a carui poveste s-a dezvoltat in timp si care s-a adaptat evolutiei societatii urbane: Blaumax.

Nevoia de eliminare a artificiilor “la moda” doar de dragul expunerii necontrolate, de epurare a formelor si de relevare a unui stil urban firesc, lipsit de pretentii si ancorat in contemporaneitate, a fost resimtita inca de la finele anilor '80 de Blaumax, unul dintre label-urile devenite reprezentative pentru ceea ce in mod generic denumim “street fashion”.

Povestea Blaumax a inceput sa fie scrisa in anul 1978 in Viena, compania concentrandu-si in acea perioada eforturile asupra managementului retelei proprii de magazine ce comercializa in egala masura piese din colectiile brandurilor de lux, precum si linii casual sau sportswear destinate diferitelor segmente de public. Zece ani mai tarziu, Blaumax inaugureaza primul branch store, cu o selectie extrem de bine alcatuita de jeansi ai brandurilor premium.

La scurt timp insa, Blaumax decide sa isi extinda arealul creativ prin dezvoltarea si productia propriilor linii de jeansi, a caror impact in randul clientilor a incurajat design-ul unor piese menite sa completeze vestimentatia outdoor: topuri, bluze lejere, cardigane, jachete si accesorii pentru femei si barbati.

Calitatea indiscutabila a materialelor si a finisajelor a pozitionat rapid Blaumax in topul label-urilor reprezentative pentru moda urbana, iar abordarea stilistica, ce evita tendintele efemere si se concentreaza asupra unei simplitati studiate menite sa completeze o garderoba de baza atemporala, reprezinta una dintre misiunile indeplinite cu succes odata cu fiecare noua colectie lansata.

Jachetele impermeabile Blaumax, confectionate din fibre de nylon de cea mai buna calitate, surprind prin versatilitate, adaptabilitate de la orice tinuta sau moment al zilei, cromatica generoasa si usurinta purtarii.

Disponibile atat in varianta scurta, pana in talie, cat si in cea midi, pana la jumatate rotulei, jachetele Blaumax pastreaza temperatura corpului constanta, gratie materialului care nu permite patrunderea frigului, fara a adauga insa un volum nedorit siluetei.

Nu intamplator, piesele cu pricina s-au transformat in bestseller-urile brandului la nivel international, raportul excelent calitate-pret convingand pe deplin si fidelizand in timp o clientela pretentioasa si altminteri extrem de fluctuanta.

Experiment Point reuneste in concept-store-ul situat pe Strada Putul lui Zamfir, nr.20, o selectie generoasa de piese ce poarta emblema calitatii Blaumax, de la veste si pana la jachete de diferite lungimi si culori. Colectiile Blaumax sunt disponibile in prezent doar in cele mai relevante boutique-uri si department-store-uri internationale, Experiment Point detinand exclusivitatea comercializarii in Romania.

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.