Setari Cookie-uri

(P)Bogdan Stelea, Virgil Stanescu, Vlad Craioveanu si Andi Moisescu, intr-o ipostaza inedita la H&M Unirea

Vino miercuri, 12 februarie, intre orele 17:00 si 20:00 la magazinul H&M din Unirea Shopping Center sa ii vezi intr-o ipostaza inedita pe Bogdan Stelea, Virgil Stanescu, Vlad Craioveanu si Andi Moisescu.

Cei patru vor face parte din echipa de vanzari David Beckham Bodywear de la H&M si vor juca, pret de cateva ore, rolul de stilisti personali. Vino sa ii cunosti si sa primesti sfaturi chiar de la idolii tai. Imbraca o noua atitudine cu echipa de vanzari David Beckham!

Despre colectia David Beckham Bodywear:

Colectia de primavara David Beckham Bodywear aduce o viziune proaspata asupra lenjeriei de corp clasice si a fost lansata in magazinele H&M selectionate, precum si in mediul online. Noile piese vestimentare completeaza colectia de baza David Beckham Bodywear, care, inca de la lansarea sa, in februarie 2012, a ocupat un loc esential in garderobele barbatilor din intreaga lume. Colectia actuala cuprinde printre elementele de noutate si o linie de piese vestimentare David Beckham Bodywear pentru copii.

Noua colectie este promovata printr-o campanie de comunicare ce include un spot TV al carui protagonist este chiar David Beckham. Spotul a fost vizionat pentru prima data de spectatorII din intreaga lume, pe data de 2 Februarie, chiar in timpul Galei Super Bowl.

Citește și:

Detalii aici

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.