Setari Cookie-uri

Surprinde-ti persoana iubita de Valentine s Day!

Fie ca va iubiti ca Romeo si Julieta, fie ca vreti sa celebrati iubirea pe ritmuri de dans sau doriti sa surprindeti iubirea intr-un decor incantator, va asteptam la Sun Plaza pe 14 februarie, sa luati parte la cele mai romantice activitati destinate indragostitilor!

comunicat de presa


Balconul indragostitilor: fii primul Romeo care ajunge in turnul Julietei si castiga surprize pentru doi! De Ziua Indragostitilor, numai la Sun Plaza, perechile vor avea ocazia sa-si marturiseasca iubirea asemenea lui Romeo si a Julietei, la „Balconul Indragostitilor”. Si pentru ca iubirea trebuie demonstrata si inima unei domnite castigata, reprezentantii sexului masculin se vor intrece in a-si declara dragostea, escaladand in timp record zidul balconului pentru a-si intalni iubitele. Sun Plaza va recompensa perechile castigatoare cu bilete la film, vouchere la cafenelele centrului comercial si cine romantice in doi.

Danseaza-ti iubirea: Oare dragostea nu este mai dulce in pas de dans? La Sun Plaza, cu siguranta raspunsul este „da”. Astfel, toti cei dornici sa petreaca un moment special alaturi de jumatatea lor se pot inscrie gratuit la cursurile de tango, vals si cha-cha ce vor avea loc pe 14 februarie 2014, in intervalul orar 16:30-20:30, in zona restaurantelor, la etajul 1.

Citește și:

Leaganul indragostitilor: surprinde-ti iubirea intr-un decor incantator si-ti daruim fotografia pe loc! Si cum in dragoste orice zi petrecuta impreuna trebuie pretuita, indragostitii se pot fotografia in leaganul special amenajat. Fotografiile vor fi oferite pe loc, astfel incat amintirea sa ramana vie in inima celor ce se iubesc.

De Valentine’s Day, Sun Plaza este destinatia preferata a dragostei!

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.