Setari Cookie-uri

Noul Pantene Thick&Strong - par vizibil mai bogat in 14 zile!

Un singur lucru ramane constant in preocuparile tuturor femeilor, indiferent de sezon, tendinte sau reguli: parul bogat si cu aspect sanatos.

Comunicat de presa

Influentat de diferiti factori - mediul (razele UV), stresul mecanic (taparea si pieptanatul), tratamentul chimic, aerul cald, varsta, mostenirea genetica - parul devine mai subtire si fragil. Iti poti da seama de cat de mult ti s-a subtiat parul atunci cand il prinzi in coada si faci un mic test al grosimii acesteia.

Noul Pantene Thick&Strong cu Keratin Protection System te ajuta sa ai un par vizibil mai rezistent si bogat in doar 14 zile. De aceea, hairstylist-ul Camelia Negrea - ambasador Pantene - recomanda folosirea intregii game - sampon, balsam, masca si leave-in tratament - in ritualul zilnic de ingrijire a parului fin sau fragil, pentru rezultate vizibile.

Cu o formula Pantene Pro-V avansata, spray-ul leave-in Pantene Thickness Enhances contine un mix echilibrat de ingrediente protectoare si de styling care ofera parului un aspect mai bogat fara a-l incarca. Masca intens fortifianta Pantene Thick&Strong restructureaza firul de par in doar 2 minute.

Citește și:

Dupa ce a folosit timp de 14 zile gama Pantene Thick&Strong, Malvina Cservenschi a facut testul parului prins in coada: "Parul reprezinta pentru mine una dintre cele mai importante trasaturi si imi place sa am grija de el. Am facut testul de 14 zile al folosirii produsului Pantene Thick&Strong si pot spune doar ca parul meu si-a revenit incredibil, mai ales ca abia ma intorsesem dintr-o vacanta cu mult soare si apa de mare. Firul este mai puternic si pare intr-adevar mult mai bogat atunci cand il prind in coada."

Gandita pentru a fi folosita in patru pasi, noua gama Pantene Thick&Strong protejeaza firul de par pe intreaga lungime, de la radacina pana la varfuri, reparand zonele deteriorate si lasand parul puternic si cu aspect vizibil mai des. In doar 14 zile!

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.