Setari Cookie-uri

Fidelitate nemarginita la Plaza Romania!

Ce poate fi mai frumos decat sa-ti deschizi inima si sa-i arati jumatatii tale ca e cea mai importanta persoana pentru tine!

comunicat de presa

Plaza Romania rasplateste fidelitatea si pe toti cei care cred in dragostea nemarginita. Astfel, in luna iubirii, Plaza Romania ii rasfata pe cei mai indragostiti vizitatori cu activitati de weekend din cadrul carora iubirea si veselia nu vor lipsi.

Primele evenimente desfasurate in weekend-ul trecut au dat posibilitatea participantilor sa-si recunoasca partenerii ascunsi sub o alta infatisare, in cadrul jocului “Recunoaste-ti dragostea”.

14 februarie va fi o zi remarcabila pentru toti cei care vor lua parte la “Proba aruncarilor potrivite”. De asemenea, romanticii incurabili sau amatorii de muzica buna se vor delecta pe acorduri de muzica jazz, in cadrul concertului organizat de Plaza Romania.

Pe data de 15, indragostitii se vor putea bucura in continuare de “Proba aruncarilor potrivite”. Tot in aceasta zi pot afla ce le rezerva astrele sau cat de compatibili sunt in relatia de cuplu.

Citește și:

De asemenea, proba aruncarilor, precum si astrograma ce dezvaluie viitorul relatiei, vor fi puse la dispozitie pentru toti indragostitii pe intreg parcursul zilei de 16 februarie.

Mai mult, in intervalul 12-16 februarie, in cadrul Targului de Valentines, Plaza Romania asteapta cu bratele deschise toate cuplurile ce doresc sa-si impartaseasca sentimentele, oferind cadouri incantatoare insotite de mesaje personalizate sau citate faimoase. Targul de Valentines reprezinta un eveniment accesibil tuturor celor au fost, sunt, sau vor fi indragostiti.

In plus, pana pe 28 februarie, Plaza Romania va pune la dispozitia indragostitilor panoul “Vreau sa-ti spun cat te iubesc!”, prin care amorezii isi pot declara iubirea in scris fata de partenerul iubit.

La finele acestei luni, doi dintre cei mai norocosi participanti vor avea sansa de a castiga un weekend in doi si de a da frau liber sentimentelor pe apele domoale ale Venetiei.

Citește și:

www.plazaromania.ro
www.facebook.com/plazaromania

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997 fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata, prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania Bucuresti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul detine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinatii pentru cumparaturi din Bucuresti, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial si InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul Capitalei. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro. Grupul continua activ dezvoltarea unor proiecte de anvergura si extinderea platformei de servicii.

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.