Setari Cookie-uri

Bucura-te de o calatorie culinara in jurul lumii, chiar la tine in bucatarie, cu ajutorul echipamentelor de gatit de la Electrol

Ai inceput sa descoperi retetele inedite ale bucatariilor internationale si esti fascinat de combinatia de gusturi si arome a preparatelor specifice diferitelor regiuni ale lumii?

comunicat de presa

Ai inceput sa descoperi retetele inedite ale bucatariilor internationale si esti fascinat de combinatia de gusturi si arome a preparatelor specifice diferitelor regiuni ale lumii? Acum, cu ajutorul echipamentelor de gatit de la Electrolux, inspiratia ta culinara poate depasi granitele tarii si te poate purta pe taramurile asiatice, nordice sau occidentale. Fie ca iti plac mancarurile chinezesti gatite la foc iute sau ca doresti sa prepari un somon la abur, asemenea celui servit in bucatariile marilor restaurante cu specific scandinav, plita mixta (inductie+gaz), cuptorul cu abur CombiSteam Deluxe si electrocasnicele mici de la Electrolux sunt alegerea potrivita.

Pentru a te bucura de o armonie perfecta intre inovatie si modul traditional de gatit, alege o plita mixta de la Electrolux (gaz+inductie). Aceasta iti va permite sa pregatesti retete al caror gust autentic poate fi obtinut doar cu ajutorul gatitului la flacara, dar si sa te bucuri de un control intuitiv prin pornirea sau intreruperea procesului de gatire la o simpla atingere. Daca vrei sa dai frau liber imaginatiei culinare, alege plita pe inductie Infinite. Datorita functiei sale «Punte», vei reusi sa combini 2 zone de gatit si sa folosesti vase de dimensiuni mari sau cu forme speciale.

Citește și:

De asemenea, nu uita ca sosurile care insotesc preparatele culinare si deserturile fac din fiecare masa un adevarat festin. Asa ca, foloseste mixerul vertical de la Electrolux si blenderul PowerMix pentru prepararea sosurilor consistente din legume sau fructe si un mixer de mana pentru a obtine compozitii omogene si creme fine pentru deserturi delicioase.

Pe langa plita potrivita si electrocasnicele mici de la Electrolux, alege cuptorul CombiSteam Deluxe, care iti permite sa gatesti la abur preparate sanatoase si pline de nutrienti. In plus, functiile sale inteligente si cele 100 de retete predefinite te vor ajuta sa gatesti asemenea unui bucatar-sef si sa incerci preparate deosebite din diferite colturi ale lumii.

Incepe calatoria in tinuturile mediteraneene si incearca o reteta pregatita la cuptorul cu abur CombiSteam Deluxe de la Electrolux – «Piept de pui mediteranean cu selectie de cartofi».

Citește și:

Pentru pregatirea a doua portii, ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 2 jumatati de piept de pui, fara os
- 2 cartofi violeti
- 2 cartofi dulci, mici (sau unul mare)
- 2 cartofi clasici
- 1 lingurita ierburi de Provence
- 3 linguri ulei de masline extravirgin
- Sare si piper dupa gust

Urmeaza pasii de mai jos pentru a pregati reteta:

Incepe prin a spala pieptul de pui si a-l sterge cu servetele. Pune-l intr-un castron, impreuna cu o lingurita de ulei, putin piper si jumatate din cantitatea de ierburi de Provence. Apoi, amesteca bine toate ingredientele (cu mainile), astfel incat pieptul de pui sa fie patruns de toate condimentele. Acopera castronul cu o folie de plastic si pune-l in frigider, la marinat, intre 30 de minute si 3 ore. Curata cartofii, spala-i si taie-i felii potrivite, aproximativ egale. Apoi, pune-i intr-un castron, impreuna cu restul de ulei, ierburile de Provence, sare si piper. Amesteca-i bine. Cartofii se transfera apoi intr-o tava termorezistenta, de dimensiuni medii. Deasupra se adauga pieptul de pui. Tava se aseaza pe gratarul de la cuptor, al doilea raft. Se gateste timp de 15 minute la programul abur cald+aer fierbinte, la 180°C. La final, temperatura se creste la 200°C si se mai lasa inca 5 minute in cuptor. Pieptul de pui cu selectie de cartofi se poate servi cu o salata de rosii cherry si busuioc.

Citește și:

Cuptorul cu abur CombiSteam Deluxe de la Electrolux, model EOB8851AOX, poate fi achizitionat din magazinele de specialitate la preturi incepand de la 5415 RON.

Blenderul Power Mix de la Electrolux poate fi achizitionat din magazinele de specialitate la preturi incepand de la 450 RON.

Mixerul de mana EasyCompact de la Electrolux poate fi achizitionat din magazinele de specialitate la preturi incepand de la 150 RON.

Mixerul vertical Electrolux, culoare alb-rosu, poate fi achizitionat din magazinele de specialitate la preturi incepand de la 270 RON.

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.