Setari Cookie-uri

De Valentine's Day, Stand up for great love! cu Durex

Sexul este mult mai mult decat doar...sex.

Comunicat de presa

Este o aventura excitanta, cu soapte calde, atingeri usoare, batai puternice ale inimii, vibratii intense, dorinte indeplinite. Este o experienta puternica care influenteaza corpul si mintea si va uneste intr-un mod in care niciun alt lucru nu o face. Este acel moment unic in care toate emotiile explodeaza pentru a da nastere unui sentiment in care te regasesti cu fiecare parte a corpului.

Suntem in luna indragostitilor si Durex te provoaca sa ai o atitudine pozitiva fata de sex si sa iubesti asa cum iti doresti. De aceea, de Valentine's Day, ia si tu atitudine si da glas dragostei. Meriti totul, asa ca nu te multumi cu putin si cere mai mult de la sex: du experienta mai departe si "Stand up for great love!".

Anul acesta, in cadrul campaniei Durex "Stand up for great love!", Durex sarbatoreste dragostea si pasiunea si ii trimite pe cei mai norocosi indragostiti la New York. Inscrierea in campanie se realizeaza prin achizitionarea unui produs Durex si trimiterea unui SMS la 1824 cu numele locatiei de unde a fost cumparat si numarul bonului aferent. Premiile puse in joc sunt: o excursie pentru 2 persoane la New York, 10 cine romantice in doi si 50 de love boxes cu produse Durex pentru o noapte de neuitat. Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe site-ul www.promorb.ro.

Citește și:

In plus, pe 14 si 15 februarie, indragostitii sunt asteptati in Baneasa Shopping City la standul Durex pentru fotografii pasionale alaturi de perechea lor si cadouri surpriza. Fotografiile vor fi afisate pe pagina de Facebook Durex, in galeria Stand up for great love, pentru ca toata lumea sa fie martora iubirii lor. Tot pe Facebook, aplicatia "Declaratii orgasmice pentru cupluri fantastice" le da indragostitilor cuvantul pentru cele mai inspirate declaratii personalizate de dragoste. Aplicatia poate fi accesata la adresa: www.facebook.com/Durex.Romania.

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.