Setari Cookie-uri

Noul Blend-a-med 3D White Luxe: Un zambet mai stralucitor in doar 5 zile si poti spune #IsmilelikeShakira!

Pe o scara de la zambet de complezenta pana la zambet pana la urechi unde te situezi? Cand ai fost complimentata ultima data pentru zambetul tau?

comunicat de presa

Atunci cand zambesti, ceilalti te percep mai frumoasa si mai simpatica. Este un truc bun care iti asigura o prima impresie pozitiva. De aceea toate vedetele au mereu zambetul pe buze. Ai remarcat-o pe Shakira?

Dar nu poti zambi cu incredere daca dintii tai nu sunt suficient de albi. Daca esti fumatoare sau consumatoare de cafea stii cat de greu este sa iti mentii zambetul impecabil.

blend-a-med3D White Luxe vine in ajutorul zambetului tau cu cea mai simpla solutie pentru ca tu sa poti zambi cu incredere.

Pasta de dinti blend-a-med 3D White Luxe dispune de cea mai avansata tehnologie de albire atestata clinic de pana acum. Noua formula 3D White Luxe ajuta la inlaturarea de pana la 90% a petelor de pe suprafata dintilor in doar cinci zile. Si vestile bune nu se opresc aici: pentru ca stie cat de mare este puterea unui zambet stralucitor, Shakira devine noua ambasadoare blend-a-med 3D White Luxe.

Citește și:

blend-a-med 3D White Luxe are o tripla actiune de albire care inlatura petele oferind dintilor o stralucire sanatoasa. Astfel, datorita continutului de pirofosfat de sodiu petele sunt prevenite din timp. In plus, noua formula aplica pe suprafata dintelui un strat foarte subtire care reflecta lumina imediat dupa periere. Iar sistemul dublu cu dioxid de siliciu protejeaza, curata si albeste dintii, in timp ce ingrijeste suprafata smaltului cu minerale esentiale. Si pentru a imbunatati rezultatele, blend-a-med 3D White Luxe vine cu un aliat de incredere, periuta de dinti Oral-B 3D White Luxe Pro-Flex, special conceputa pentru a se adapta formei dintilor si gingiilor astfel incat sa ajunga si in zonele greu accesibile.

Este recomadata utilizarea lui blend-a-med 3D White Luxe de doua ori pe zi. Ingredientele din blend-a-med 3D White Luxe vor incepe sa actioneze din prima zi, iar rezultatele vor fi vizibile dupa 5-7 zile, indepartand pina la 90% dintre petele de pe suprafata dintilor.

Citește și:

blend-a-med3D White Luxe este disponibil in mai multe variante, in functie de nevoile tale individuale:
blend-a-med3D White Glamourous White – albeste dintii si impiedica formarea petelor
blend-a-med3D White Luxe Healthy Shine – albeste si intareste smaltul
blend-a-med3D White Luxe Anti-Tobacco Fresh – are o formula intensiva de inlaturare a petelor. Este ideal pentru fumatorii si consumatorii de cafea. Indeparteaza petele in timp ce ofera o senzatie de prospetime care dureaza
blend-a-med3D White Luxe Instant Pearl Glow – albeste dintii oferind stralucire

blend-a-med3D White Luxe este diponibil in magazine si farmacii.

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.