Setari Cookie-uri

Danone relanseaza Activia Cereale Integrale - o alegere sanatoasa, acum cu 25% mai multe cereale si fructe

La inceputul anului ti-ai promis sa faci o serie de schimbari in stilul tau de viata pentru ca in 2014 sa te bucuri de o stare de bine constanta, atat fizic cat si spiritual. Pentru asta, Activia a desemnat-o pe Mihaela Radulescu Maestra starii de bine ce isi propune sa inspire femeile din Romania sa adopte un stil de viata activ si o alimentatie sanatoasa si echilibrata.

comunicat de presa

Campania continua si in februarie prin lansarea noii formule de Activia Cereale integrale, tot alaturi de Mihaela Radulescu. Noile iaurturi Activia Cereale, care au acum cu 25% mai multe cereale integrale si fructe, sunt gustarea perfecta datorita combinatiei ideale de iaurt sanatos si cereale integrale: grau, orz si ovaz. Noua gama include 5 variante de produs: Activia Cereale integrale Musli; Activia Cereale integrale germeni de grau; Activia Cereale integrale Musli si capsuni; Activia Cereale integrale fructe de padure si Activia Cereale integrale Musli si piersici.

Cerealele integrale pastreaza invelisul bobului bogat in fibre, vitamine si minerale, iar fructele dau un plus de gust si savoare. Totodata, bacteriile lactice vii din iaurt ajuta digestia lactozei, pe care unii dintre noi o toleram mai greu, iar calciul contribuie la functionarea normala a enzimelor digestive.

Citește și:

Activia contine fermenti si bacteriile probiotice Bifidus ActiRegularis. Denumite stiintific Bifidobacterium animalis subspecia lactis, utilizate exclusiv de Danone, acestea sunt bacterii prietenoase izolate din produse lactate si contribuie la mentinerea echilibrului florei intestinale, gardian al sanatatii noastre.

Noile iaurturi Activia Cereale sunt disponibile in magazine, atat in comertul modern cat si in cel traditional, incepand cu luna februarie, intr-un ambalaj practic de 125 de grame, fiind usor de transportat si de consumat ca gustare sanatoasa intre mesele principale sau in orice moment al zilei.

Odata cu lansarea noii formule, Activia te provoaca la concurs, un concurs online, pe cat de simplu, pe atat de atractiv. Nu trebuie decat sa intri pe www.cerealeintegrale.activia.ro, sa-ti creezi propriul iaurt Activia si poti castiga o rochie realizata de un designer roman sau iaurt pentru o luna de zile.

Citește și:

Este momentul sa faci o schimbare in viata ta si sa dai prioritate lucrurilor care conteaza pentru tine! Noua gama Activia Cereale Integrale este un exemplu de alegere sanatoasa care te ajuta sa te mentii in forma si sa ai mai multa grija de tine.

Potrivit raportului Best Buy Award pentru Romania, editia 2013/2014, realizat de ICERTIAS, Activia este iaurtul care ofera cel mai bun raport calitate/pret pe segmentul de probiotice de pe piata romaneasca.
Activia a fost lansat pe piata romaneasca in anul 2001, portofoliul marcii curprinzand acum 28 de sortimente de iaurturi cu Bifidus Actiregularis. Produs in fabrica din Bucuresti, Activia se exporta cu succes si in alte 6 tari din Europa de Sud Est.

Cu Activia, starea de bine vine din interior!

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.