Setari Cookie-uri

Werkhaus: inovatie si design functional

Experiment Point, concept-store-ul care gazduieste colectiile a nu mai putin de 17 branduri de nisa, include in selectia sa un label cu rezonanta in randul cunoscatorilor, menit sa ofere numeroase alternative de valorificare chiar si a celor mai restranse spatii: Werkhaus.

comunicat de presa

Universul modei inseamna mai mult decat dressing-uri generoase si garderobe complexe, diferitele aspecte ale design-ului regasindu-se in micile detalii care confera identitate spatiului intim al locuintei sau arealului office, devenit prin prisma numeroaselor ore petrecute in fata laptopului, o a doua casa.

Werkhaus este sinonim de mai bine de doua decenii cu inovatia si ingeniozitatea, marca dezvoltand numeroase concepte a caror relevanta pentru zona design-ului a fost recunoscuta de catre institutii de prestigiu precum Design Zentrum NRW, German Design Council Frankfurt, Design Center Stuttgart sau German Employment Agency.

Inca de la fondarea marcii, Eva Dannenberg si-a dorit ca produsele destinate organizarii sau decorarii incaperilor, de la sisteme pentru birouri, pana la accesorii pentru locuinta sau obiecte decorative ideale pentru cadouri, sa se plieze nevoilor si dorintelor unor segmente extinse de clienti, dar mai ales sa raspunda principalei probleme a zonelor urbane caracterizata de restrangerea spatiului de derulare a activitatilor sau a celui locativ.

Citește și:

Necesitatea valorificarii inteligente a fiecarui metru patrat si functionalitatea obiectelor isi gaseste expresia in sistemul unic de imbinare a suprafetelor conceput si patentat de Werkhaus, care a convins milioane de clienti din intreaga lume si care a asigurat marcii o pozitionare merituoasa. Fiecare obiect de design Werkhaus se prezinta in packaging-uri compacte pentru a reduce volumul la minim, partile componente urmand a fi asamblate individual cu extrem de multa usurinta si cat se poate de intuitiv.

Fie ca este vorba despre cutii de depozitare, suporturi pentru creioane, papetarie sau reviste, mese, scaune sau display-uri de marketing, Werkhaus alatura perfect functionalitatea si design-ul, utilizand cele mai noi tehnologii de prelucrare a materialelor pentru asigurarea atat a durabilitatii in timp cat si a modularitatii, cu grija si responsabilitate fata de mediul inconjurator (nu intamplator materialele utilizate – lemn, hartie, inele din cauciuc – sunt atat usor de manevrat sau de asamblat, cat si de reciclat ulterior, iar vopselele folosite sunt lipsite de solventi si nu contin substante toxice sau cu potential alergic).

Citește și:

Mai mult decat atat, produsele Werkhaus sunt insotite de o garantie care certifica posibilitatea repararii unor parti componente a pieselor in cazul unor semne de uzura sau a unor accidente menite sa le afecteze functionalitatea.

In acest fel, toate obiectele Werkhaus isi pastreaza valoarea in timp, iar posibilitatea risipei este substantial redusa, gratie modularitatii care permite reperatii punctuale a elementelor constitutive.

Experiment Point este unicul concept-store din Romania care comercializeaza piese din colectiile Werkhaus.

Vizionare placuta


Kudika
21 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.