Comunicat de presa

Singura de Valentine's Day? Cum petreci in functie de zodie

Intre 22 si 23 februarie, cuplurile se pot casatori pentru 24 de ore, de data aceasta ceremonialul avand loc intr-un decor traditional romanesc.

Peste 100 de cupluri s-au casatorit pentru o zi weekendul trecut cu ocazia Valentine's Day in Ploiesti Shopping City. Pe langa cererile "neoficiale" in casatorie, un tanar si-a luat rolul in serios si si-a cerut cu adevarat in casatorie iubita. De Dragobete, cuplurile sunt invitate sa iubeasca romaneste si sa se casatoreasca intr-un decor tematic popular.

Cei care vor face pasul cel mare vor avea parte si in acest weekend de o festivitate speciala si se vor bucura de cadouri precum bijuterii, cosmetice, decoratiuni, bilete la patinoar, vouchere pentru cumparaturi sau cine romantice. Ca simboluri ale casatoriei, indragostitii vor obtine pe loc si un certificat de casatorie si fotografii. Casatoriile de proba vor avea loc intre orele 16:00 si 21:00, in zona scarilor rulante.

In plus, cuplurile pot castiga si un aparat foto oferit de Altex, pe baza voturilor publicului primite la fotografiile din cadrul ceremoniei de casatorie, urcate pe pagina de Facebook a mall-ului.

Chiar in ziua de Dragobete, pe 24 februarie, vor fi anuntati si castigatorii primei excursii oferite de BIBI Touring ca premiu pentru tombola "Formula Iubirii". Clientii se pot inscrie la tombola pana la mijlocul lunii martie prin cumparaturi de minim 150 de lei.

Sursa foto prima pagina: Depositphotos

6 boardgame-uri de jucat in cuplu pentru un altfel de Valentine’s Day
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: