Setari Cookie-uri

Indreptare a parului fara deteriorare? Acum este posibil!

Atunci cand vine vorba despre par se aplica foarte des sintagma: Ce nu ai, fix acel lucru ti-l doresti mai ales - lung in loc de scurt, cret in loc de drept si invers.

comunicat de presa

Atunci cand te regasesti in categoria par drept, fara fire rebele este necesar sa fii atenta cum il usuci si il aranjezi pentru ca el sa arate perfect.

Desi placa este instrumentul principal pentru obtinerea unui par perfect intins, este important sa pregatesti parul pentru a evita deteriorarea si ondularea. In acest scop, iata cateva sfaturi pentru ca indreptarea parului sa devina floare la ureche.

Incepe prin a-ti spala parul cu un sampon pentru volum si hidrateaza-l cu un balsam intensiv - acesta are un efect hranitor si cuminteste firele rebele. Clateste parul cu apa rece pentru a inchide cuticulele - apa rece face parul mai lucios si impiedica electrizarea.

Aplica pe parul umed un spray pentru volum cu protectie impotriva caldurii si usuca parul. Ai grija sa nu tii uscatorul prea aproape, pentru ca jetul puternic de caldura il poate deteriora. La final incearca sa-l usuci cu aer rece pentru a ramane stralucitor, apoi piaptana-l usor, pentru a evita ruperea firele de par. Incearca peria Braun Satin Hair 7 care, prin eliberarea de milioane de ioni activi ce creaza o aura in jurul acestuia actionand ca un balsam, previne electrizarea firelor de par.

Citește și:

Acum esti pregatita sa apelezi la personajul principal al acestui look - placa de par. Asigura-te ca ai parul complet uscat, pentru ca utilizarea placii pe parul ud sau chiar umed distruge structura firului de par. Cum iti dai seama ca parul tau nu este bine uscat? Atunci cand treci placa peste suvite, acestea incep sa sfaraie. Daca se intampla asta, opreste-te si usuca-ti parul din nou.

Este important sa stii ca placile de par sunt ca hainele. Asa cum o marime nu este potrivita tuturor corpurilor, la fel si placa este conceputa pentru a se adapta diferitelor tipuri de par. Alege-o asadar pe cea care ti se potriveste. Placa de par Braun Senso Care se adapteaza diferitelor structuri de par prin detectarea nivelului de hidratare a acestuia.

Dupa ce ai ales placa potrivita parului tau, ai grija sa selectezi temperatura adecvata in functie de grosimea firului de par. Seteaza placa intre 120 si 150 de grade daca ai parul fragil sau subtire, intre 150 si 180 de grade pentru par normal si intre 180 si 210 de grade daca ai firul foarte gros sau parul cret.

Citește și:

    Imparte parul in suvite subtiri (1-2 cm). Cu cat firul tau de par este mai gros cu atat suvitele trebuie sa fie mai subtiri. Incepe indreptarea parului de la ceafa, la o distanta de jumatate de centimetru de la radacina pentru a-i mentine volumul. Tine capatul suvitei pe care o indrepti cu o mana, iar cu cealalta plimba placa de la radacina spre varfuri, pe toata lungimea, intr-un ritm lent, fara a insista mai mult intr-un loc. Daca sunt portiuni care se lasa mai greu de indreptat nu stationa cu placa pe ele, revino in acelasi ritm asupra lor. Asigura-te ca placa este mereu in miscare, acest lucru previne deteriorarea firului de par.

    Pe sectiunile de par din varful capului schimba stategia. Ridica suvitele, pozitioneaza placa cat mai aproape de radacina si apasa ferm in timp ce tragi placa spre varfuri. Acest procedeu te ajuta sa obtii acel aspect final matasos pe care ti-l doresti.

    Citește și:

      Aplica un strat de spray fixativ cu fixare usoara pe toata suprafata parului pentru a finaliza coafura fara a o incarca. Fixativul protejeaza impotriva efectelor expunerii prelungite la soare, dar si impotriva umezelii.

      Vizionare placuta


      Kudika
      27 Februarie 2014
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.