Setari Cookie-uri

Finnish Cocktail & Club celebrates Oscar Night - Red Carpet Party

Finnish Cocktail & Club continua seria petrecerilor dedicate in exclusivitate evenimentului decernarii Premiilor Oscar,

comunicat de presa

Va invitam alaturi de noi, sambata, 1 martie de la ora 21.00 pentru a celebra aceasta seara speciala, impreuna cu numeroase vedete, personalitati din lumea muzicii si a cinematografiei, designeri, precum si un public exclusivist!

Pentru ca ne dorim o seara cu totul speciala, vor fi prezente alaturi de noi persoane publice precum Delia Matache, Mihai Bendeac, Andreea Popescu, Marian Vasilescu, Geta Voinea dar si sosii ale starurilor de la Hollywood - Brad Pitt& Angelina Jolie care, si de aceasta data, vor anima atmosfera, vor oferi autografe si vor face fotografii cu invitatii.

Cum o seara de Oscar nu poate exista fara premii, acestea vor fi acordate din partea Finnish Club celor mai buni bloggeri de fashion, clientilor de top ai clubului, vedetelor si presei, respectiv tuturor celor alaturi de care am petrecut momente minunate. Nu vor lipsi nici surprizele oferite de World Class, Meli Melo, Madame Lucie si lessordinary drinks de la Finlandia.

Citește și:

Ca si ingrediente pentru o seara reusita, am pregatit pentru voi bauturi personalizate in spiritul filmelor nominalizate la Oscar ("Philomena Cocktail", "Dallas Dolars Club Cocktail", “Gravity Cocktail”), muzica tematica si un DJ de exceptie!

Petrecerea va continua luni seara, cu “Bloggers Oscar Party” cand vom recrea cele mai importante momente din istoria filmelor de Oscar si vom aduce in prim plan show-uri de dans Moulin Rouge si proiectii speciale.

Va asteptam la o seara de Oscar!

Pentru informatii si sugestii, va rugam sa accesati pagina oficala de Facebook

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.