Setari Cookie-uri

In luna martie, Creative Arts surprinde femeile cu flori imprimate pe mobilier si decoratiuni interioare

Pentru doamnele si domnisoarele care vor sa fie surprinse de Ziua Femeii si cu altceva decat cu flori si martisoare, Creative Arts lanseaza primul curs de restyling mobilier si decoratiuni interioare.

comunicat de presa

In plus, oferim o reducere de 15% tuturor femeilor care se inscriu la curs pana la sfarsitul lunii martie!
Daca simtiti ca acasa e locul unde inima bate in fiecare piesa de mobilier si in fiecare obiect decorativ, oricat de mic, va invitam sa descoperiti, in atmosfera vesela si prietenoasa a cursurilor Creative Arts, cum puteti oferi din personalitatea voastra fiecarui obiect din casa.

Ne vom lasa cucerite de creativitatea fiecareia si vom explora tehnici feminine de redefinire, reinventare si restilizare a piesele de mobilier si a obiectelor decorative, pictand, imprimand dantele, folosind sabloane, stampile, flori si frunze, decupand servetele, antichizand si transformand timpul petrecut impreuna in amintiri dragi.

Vom descoperi frumusetea tehnicilor de restilizare a mobilierului si a obiectelor decorative in opt ateliere saptamanale a cate doua ore fiecare, sustinute de artistul plastic Cristina Radulescu.

Citește și:

Pretul cursului este de 800 de lei (achitabil in doua transe), cu o reducere de 15% la inscrierile facute pana la sfarsitul lunii martie. Inscrierile se fac la office@creativearts.ro sau la 0721.321.890.

*Incurajam sotii, iubitii, fratii si colegii sa le surprinda pe femeile dragi din viata lor oferindu-le participarea la atelier sub forma de voucher.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.