Setari Cookie-uri

CLOUD 9, un film inspirational plasat in lumea competitiva a sporturilor de iarna, in premiera sambata, 15 martie

Cu Ashley Tisdale in rolul de producator executiv si Luke Benward si Dove Cameron in rol principal

comunicat de presa

Disney Channel anunta premiera mult-asteptatului film Cloud 9, cu Dove Cameron si Luke Benward ("Ravenswood," "Baft[, Charlie") in rolurile principale, pe 15 martie, la 11:30. Tanara actrita talentata este cunoscuta de telespectatorii Disney Channel pentru rolul dublu din serialul de succes Liv si Maddie.

Actiunea din Cloud 9 are loc deasupra muntilor acoperiti de zapada, in lumea plina de adrenalina a snowboarding-ului competitional. Filmul original Disney Channel "Cloud 9", spune povestea a doi snowboarderi care trebuie sa se auto-depaseasca pentru a-si realiza visele. Kayla Morgan este un snowboarder care a fost lasat balta de echipa sa si Will Cloud este un fost campion de snowboard care se zbate sa reuseasca dupa ce cariera sa a luat sfarsit. Hotarata sa faca performanta in snowboard, Kayla descopera in Will un mentor neasteptat si realizeaza ca o poate ajuta sa evolueze. Will accepta fara tragere de inima planul lui Kayla de a o antrena si o testeaza pentru a vedea daca ii place cu adevarat sportul. Cum cei doi se apropie, Will realizeaza ca poate castiga statutul de campion si ca nimic nu este imposibil.

Dove Cameron joaca rolul lui Kayla, alaturi de Luke Benward (Fata contra Monstru, Bafta Charlie) in rolul lui Will, iar Ashley Tisdale, cunoscuta din filmul Liceul Muzical, este producatorul executiv.

Creat pentru copii si adolescenti cu varste cuprinse intre 6-14 ani si familiile lor, "Cloud 9" este regizat de Paul Hoen ("Hai sa stralucim!", "Tabara de rock "), de 3 ori castigator al premiilor DGA Awards.

Pe langa Hoen si Tisdale, filmul ii are ca producatori executivi pe Jessica Rhoades ("Under Construction", "Beauty & the Briefcase") si Kirkland Tibbels. Scenariul "Cloud 9" a fost scris de Justin Ware si este produs de Salty Pictures, Inc. si Blondie Girl Productions.

Pe langa talentatii Luke Benward si Dove Cameron, filmul ii distribuie pe Mike C. Manning ("Hawaii Five-O", "Crash & Bernstein") in rolul lui Nick Swift, Kiersey Clemons ("Austin si Ally", "Bafta, Charlie") in rolul lui Skye Sailor si Jeffrey Nordling ("Body of Proof", "24") in rolul lui Sebastian Swift.

Disney Channel EMEA

Destinat copiilor cu varste cuprinse intre 6-14 ani si familiilor lor, include un mix de programe atractive pentru cei mici, dar si pentru parinti. Printre programele care s-au bucurat de cel mai mare succes se numara seriale de actiune bine cunoscute, precum Jessie, Liv si Maddie, Austin si Ally, Bobocii Isteti si Catelul Blogger. Disney Channel este, de asemenea, cunoscut pentru filme sale originale de succes, printre care Liceul Muzical, Camp Rock, si cele asteptate cu nerabdare, Cloud 9, o poveste antrenanta despre lumea competitiva a snowboarding-ului.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.