Setari Cookie-uri

Fragrance Academy

O experienta senzoriala COTY

Comunicat de presa

Istoria de peste 100 de ani a companiei COTY a fost transformata intr-o experienta senzoriala in cadrul unui eveniment dedicat desfasurat in spatiul creativ al Maison 13.

Calatoria a inceput cu o expozitie care a reunit cele mai importante momente din universul parfumat COTY - de la inceputurile companiei si primele parfumuri lansate de Francois Coty, pana la povestea moderna a acestuia in care se regasesc colaborarile cu vedete internationale precum Beyonce, David Beckham sau Katy Perry. Din expozitie nu au lipsit parfumurile de lux precum Marc Jacobs, Chloe, Roberto Cavalli sau Cerutti, acum in portofoliul COTY si in Romania.

Experienta a continuat cu un training sustinut de Danielle Buchmann, Director Technical Perfumery Geneva, care a povestit in detaliu despre istoria parfumurilor, dar si despre limbajul acestora.

Citește și:

Trainingul a constituit pregatirea pentru etapa a doua a intalnirii dintre Danielle si invitate: workshopul de creatie in cadrul caruia invitatele au devenit un mici parfumieri. Fiecare a ales cu grija notele, si-a imaginat in detaliu povestea parfumului, iar la final, cu ajutorul unor artisti au desenat sticla in care s-ar fi regasit parfumul lor. De la parfumuri pudrate, la variante intens florale si pana la parfumuri cu aer minimalist, fiecare invitata si-a transformat in realitate parfumul la care a visat.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.