Setari Cookie-uri

Turneul "Roots Revival Romania 2014", un adevarat succes!

Turneul muzical sustinut in Romania de 7 muzicieni din 7 tari ale lumii a cucerit publicul din patru mari orase: Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara si Bucuresti.

Comunicat de presa

Turneul muzical sustinut in Romania de 7 muzicieni din 7 tari ale lumii a cucerit publicul din patru mari orase: Brasov, Cluj-Napoca, Timisoara si Bucuresti. In perioada dintre Sarbatoarea de Dragobete si Martisor, peste 3000 de spectatori au aplaudat momentele muzicale incendiare oferite de instrumente traditionale precum: ney-ul, duduk-ul, oud-ul si zurna.

Motto-ul turneului initiat de Sensiblu si Iranianul Mehdi Aminian a fost "Daca vrei sa apreciezi un popor, descopera-i radacinile", creand astfel o legatura vie intre compania farmaceutica si "Roots Revival Romania". Tot in parteneriat cu Sensiblu a fost lansat CD-ul intitulat "Roots Revival Romania" Chapter one - Maramures, CD disponibil in Librariile Carturesti.

Imagini, articole si fragmente muzicale din turneul "Roots Revival Romania" va stau la dispozitie pe pagina: www.facebook.com/RootsRevivalRomania, precum si pe www.sensiblu.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.