Setari Cookie-uri

Rita Ora aduce look-ul londonez la petrecerea Vanity Fair

Vedeta britanica isi prezinta noua colectie de make-up in colaborare cu Rimmel

Comunicat de presa

Rita Ora a uimit pe covorul rosu la petrecerea super exclusivista Vanity Fair care a urmat dupa premiile Oscar. Fermecatoarea cantareata si compozitoare, devenita actrita si-a prezentat look-ul distinctiv londonez la serata plina de invitati celebri, care este considerata una dintre cele mai stilate si elitiste petreceri din Statele Unite.

Rita a incantat toate privirile intr-o rochie Miu Miu din dantela alba pe care a complimentat-o placut cu un ruj nude in nunata Drive me Nude (#710) din propria sa colectie Rimmel Lasting Finish Colour Rush Intense Colour Balm. Vedeta, crescuta in Londra, a reusit prin manichiura sa speciala sa dea o influenta britanica look-ului sau. Cu desenul Union Jack de pe unghiile degetelor mari prin care si-a etalat radacinile londoneze, Rita si-a prezentat gama de lacuri de unghii 60 Seconds Colour Rush care urmeaza sa fie lansata in curand.

Citește și:

Pentru a le da unghiilor ei o influenta britanica, Rita a ales trei nuante din colectia care va fi ACdisponibila in magazine peste putin timp: White Hot Love (#703), Blindfold Me Blue (#823) si Don’t be Shy (#323). Desenele la fel de indraznete de pe celelalte unghii au fost realizate cu lacurile de unghii din gama 60 Seconds de la Rimmel London.

Stilul londonez unic si dinamic al Ritei a intors capete la petrecerea fastuoasa organizata de Vanity Fair la care au participat cele mai cunoscute vedete de la Hollywood. Rita joca rolul Miei, sora adoptiva a lui Christian Grey, in adaptarea mult asteptata a romanului Fifty Shades of Gray, asa ca aceasta scena de petrecere este una cu care ar trebui sa se obisnuasca.

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.