Setari Cookie-uri

Inovatie de la NIVEA: Apa Micelara 3in1

Demachiere eficienta si hidratare delicata, dintr-un singur pas

comunicat de presa

O zi grea la birou? O seara incarcata? O dimineata in care nu stii ce sa faci mai intai? Oricat de ocupata ai fi, nu uita de tenul tau, care are nevoie de o ingrijire speciala. Curatarea tenului este una dintre cele mai importante actiuni de peste zi deoarece machiajul si impuritatile care nu sunt indepartate ii afecteaza starea de sanatate.

Curatarea tenului ii permite acestuia sa respire mai bine, il ajuta sa se regenereze si il pregateste pentru aplicarea unei creme hidratante. In plus, un ten curat este ideal pentru aplicarea machiajului, atat pentru o zi plina, dar si pentru o noapte de distractie.

Pentru a face din demachiere un ritual simplu, rapid si placut, specialistii NIVEA au dezvoltat Apa Micelara 3 in 1, o solutie extrem de blanda si eficace, o inovatie cu o formula speciala, pentru o demachiere eficienta si hidratare delicata dintr-un singur pas.

Citește și:

"Este un fluid extrem de eficient destinat curatarii tenului care se bazeaza pe o tehnologie speciala, cu micele. Acestea sunt bule microscopice alcatuite din amfifile - molecule active biologic numai cand formeaza micelii - care inglobeaza particulele de murdarie, lipidele si machiajul, curatand eficient tenul, fara a fi nevoie de clatire,” spune Jessica Schäfer, Head of Laboratory Face, Essential Care R&D Beiersdorf.

NIVEA Apa Micelara inovatoare 3in1 cu dexpantenol si ulei de seminte de struguri curata tenul eficient, indepartand orice urma de machiaj si hidrateaza intr-un singur pas, fiind potrivita chiar si pentru zona sensibila a ochilor. Datorita tehnologiei cu micele, nu necesita clatire si nu se afecteaza bariera naturala a pielii.

Micelele functioneaza ca un magnet: cand se aplica (prin intermediul unui tampon de bumbac) acestea inglobeaza particulele de ulei si machiaj, pastrand apa in afara. Astfel, fluidul racoritor nu deshidrateaza pielea si poate fi folosit eficient fara a aplica un toner dupa utilizare .

Citește și:

Dexpantenolul, cunoscut sub numele de provitamina B5, este transformat la nivelul pielii in acid pantotenic, care are o deosebita capacitate de a susține regenerarea pielii, imbunatatind capacitatea de retinere a umiditatii si de consolidare a barierei de protectie a pielii.

Uleiul din seminte de struguri este format din nucleele celulelor de strugure, care contin 15% ulei pur, bogat in acid linoleic, lecitina si antioxidanti naturali. Antioxidantii protejeaza pielea impotriva oxidarii, iar acidul linoleic este cunoscut a fi eficace in reglarea celulara si repararea barieriei de protectie a pielii.

Fara alcool, parfum, silicon, parabeni sau coloranti.

Pret: NIVEA Apa Micelara 3 in 1, 200 ml, 18.9 lei

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.