Setari Cookie-uri

AVON transforma frumusetea in record de Guinness Book

AVON, alaturi de Iulius Mall Cluj, a stabilit pe 8 martie un nou record mondial, intrat in Guinness World Records Book

Comunicat de presa

AVON, alaturi de Iulius Mall Cluj, a stabilit pe 8 martie un nou record mondial, intrat in Guinness World Records Book: 1.384 de clujence s-au dat cu ruj simultan, timp de un minut, folosind rujul Ultra Colour Absolute de la AVON. Clujul a depasit astfel recordul stabilit in Venezuela in 2012, cand 1.002 femei au folosit simultan rujul.

In calitate de partener al Iulius Mall, AVON a sarbatorit Ziua Internationala a Femeii alaturi de clujencele de toate varstele, oferindu-le acestora produsul de machiaj nelipsit din ritualul lor de frumusete, in vederea atingerii unui nou record mondial. Performanta obtinuta la Cluj-Napoca a fost omologata imediat de catre reprezentatul Guinness World Records, Mark Gerard McKinle, care s-a aflat la fata locului pentru a inregistra noul record.

"AVON este compania care vinde 4 rujuri pe secunda, aşadar suntem convinși ca rujul este produsul de care majoritatea femeilor nu se pot lipsi. Consideram ca aceasta provocare a fost un prilej pentru clujence de a se distra şi de puncta printr-un gest feminin ziua de 8 Martie, o zi in care femeia este in centrul atentiei", a declarat Raluca Kisescu, director de marketing AVON Romania si Moldova.

Citește și:

Participantele au primit din partea AVON rujurile din gama Ultra Colour Absolute, al carui ambasador este Antonia. Rujul Ultra Colour Absolute ofera culori intense, de durata si imbunatateste textura buzelor prin ingredientele ce ofera extra ingrijire. Formula este imbogatita cu vitaminele C si E, colagen si SPF 15.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.