Setari Cookie-uri

Paradisul nu a fost niciodata atat de aproape!

Doamnelor, tineti-va bine! Paradisul nu a fost niciodata atat de aproape! Flush to Paradise

comunicat de presa

Incepand din 10 martie 2014, Bref Power Aktiv accelereaza pulsul femeilor printr-o noua campanie digitala: trupa Balls Dream Band revine in scena!

Curatarea toaletei poate fi acum si distractiva. La doar un pas distanta, pe www.flushtoparadise.com, noul clip al baietilor din trupa special creata de Bref - Balls Dream Band - ne ademeneste intr-un Paradis exotic si ne arata cat de sexy poate fi o toaleta curata si igienizata.

Inovatia de pe piata odorizantelor de toaleta din Romania, Bref Power Aktiv, are la baza o combinatie puternica din patru ingrediente active - fiecare fiind simbolizat de cei patru barbati bine facuti din curajoasa trupa Balls Dream Band:

• Spuma activa care curata eficient toaleta la fiecare actionare a apei
• Formula care previne petele si depunerile de piatra
• Putere de igienizare si prevenire a petelor care se formeaza pe vasul de toaleta
• Parfum cu extra prospetime

Citește și:

*Variantele disponibile din gama Bref Power Aktiv, pentru curaţarea, igienizarea şi improspatarea vasului de toaleta sunt: Ocean, Lemon, Pine si varianta cu clor, Chlorine. Gramaje disponibile: 1 produs/ambalaj 50g si Duo-Pack/ 2x50g. Valoare comerciala recomandata: 6,73 lei si Duo-Pack 10,75 lei cu TVA.

Povestea noii campanii

O femeie intra intr-o toaleta obisnuita, intr-un mall. Sau poate nu este chiar atat de obisnuita, pentru ca i s-a pregatit ceva, iar cu Bref Power Aktiv, Paradisul nu a fost niciodata atat de aproape.
Curioasa ce se intampla si cat de departe se poate merge? Urmareste clipul video aici: www.flushtoparadise.com

Descopera aplicatia speciala Paradise Yourself

Aceasta aplicatie interactiva ofera tuturor ocazia de a patrunde in Paradis, in lumea barbatilor din trupa Balls Dream Band. Intra pe www.flushtoparadise.com, uploadeaza-ti poza si lauda-te cu imaginea ta din Paradis in fata prietenilor tai, folosind butonul de Share.

Citește și:

Descopera aplicatia Photo Special

Acceseaza aceasta aplicatie de pe pagina campaniei www.flushtoparadise.com si veti putea da Share celor mai distractive postere care contin mesajele barbatilor perfecti din trupa Balls Dream Band, pe canalele Pinterest, Facebook, Twitter sau e-mail.

Care este preferatul tau?

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.