Setari Cookie-uri

Jessica Alba, noul ambasador al frumusetii Braun

Braun este onorat sa anunte ca celebra actrita de talie internationala si beauty icon-ul, Jessica Alba, este noul ambasador al brandului.

Comunicat de presa

Actrita nominalizata la Globurile de Aur va face parte din noua campanie Braun care va fi difuzata la TV, in print si online, dar si in magazine incepand cu luna martie 2014.

"Fiind o femeie puternica care pune multa pasiune in cauzele pe care le sustine - Jessica Alba este ambasadorul ideal care sa vorbeasca despre rolul pe care frumusetea si produsele noastre il au in a face femeile sa se simta extraordinar. Braun o admira pentru principiile, talentul sau, dar si pentru ca imbina cu succes cariera de actrita atat de solicitanta cu rolul de mama," a spus Alessandra Dolfini - Directorul Global de Marketing Braun.

Prin traditie, produsele Braun pentru femei creeaza dispozitive de infrumusetare care, prin simpla atingere a unui buton, inlatura orice bariera pentru a obtine un par frumos si o piele delicata. Braun vrea ca fiecare femeie sa straluceasca atat in interior cat si in exterior, iar Jessica este femeia ideala care poate transmite mesajul brand-ului - increderea vine din sentimentul de a te simti frumoasa.

Citește și:

Jessica Alba este actrita, sustinatoare cunoscuta a cauzelor femeilor si mama a doua fete. Cariera ei a inceput la varsta de 12 ani. Dupa ce a absolvit Atlantic Theatre Company, avandu-i pe William H. Macy si David Mamet ca fondatori, ea a primit rolul principal in Dark Angel regizat de James Cameron, rol care a consacrat-o in intraga lume. De atunci Jessica a aparut in peste 25 de filme precum The Fantastic Four si Sin City. De la comedii la drame, de la filme independente indraznete la blockbuster-uri, acestea au obtinut in box office un castig total de peste 800 milioane de dolari.

Printre filmele in care Jessica urmeaza sa apara in viitor se numara Dear Eleanor, Barely Lethal, Sin City: A Dame To Kill For si How To Make Love Like An Englishman, film care ii mai are in distributie pe Pierce Brosnan, Salma Hayek si Malcom McDowell.

Sursa foto interior: Dreamstime

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.