Setari Cookie-uri

Ce trucuri de beauty am mai aflat?

Nu este nici un secret pentru doamne faptul ca gerul, ninsoarea si umezeala deterioreaza parul.

comunicat de presa

Acum, la inceput de primavara, saloanele El Studio si gama SP de la Wella ne-au incantat cu patru sesiuni de infrumusetare si multe sfaturi utile. Astfel, in cadrul SP Selective Days, am aflat informatii pretioase pe care vi le comunic si voua:

1. Doamnele brunete care doresc sa isi schimbe culoarea parului nu sunt obligate sa faca acest lucru brusc. Se stie ca procesul de decolorare deterioreaza foarte rau firul de par, dar exista si alternativa: o depigmentare treptata, realizata in cateva sesiuni la distanta de 3 – 4 saptamani. Fiecare dintre aceste sesiuni va fi urmata de aplicarea unei nuante de vopsea mai deschisa. Astfel, chiar daca durata este mai mare, parul nu va avea de suferit la fel de mult ca dupa o depigmentare clasica.

2. Este bine sa evitati permanentul daca v-ati decolorat parul. Se pare ca indiferent de cat de mult timp a trecut de la decolorare, aplicarea solutiei pentru permanent va degrada foarte tare firele de par.

Citește și:

3. Tot despre permanent, am aflat ca in cazul in care dorim sa ne schimbam look-ul imediat dupa ce l-am facut, acest lucru este posibil, dar e de preferat sa folosim inainte produse pentru regenerarea si repararea firului de par. Intrucat substantele pentru permanent s-ar putea sa fi degradat deja foarte tare parul, va recomand sa cereti intai de toate sfatul unui stilist cu experienta.

4. Incercati sa nu va vopsiti imediat dupa ce v-ati facut permanent. Cel mai bine este sa lasati sa treaca o luna, chiar doua inainte sa aplicati produse de colorare.

Si El Studio mai are o surpriza: consilierea profesionala personalizata. Asa ca, doamnelor, daca doriti o schimbare la inceput de primavara, El Studio poate fi punctul de pornire.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.