Setari Cookie-uri

head&shoulders, NO CHECK ZONE - pana la 100% fara matreata

Increderea se construieste prin gesturi mici... sau prin absenta lor.

comunicat de presa

La un interviu sau la o prima intalnire te surprinzi verificand felul in care iti sta parul, postura sau daca fulgii de matreata ti-au “nins” umerii, uitand sa te concentrezi pe lucrurile importante. Cu siguranta, aceste gesturi nu ajuta sa pari o persoana increzatoare.

head&shoulders, samponul anti-matreata numarul 1 in lume*, intelege problema matretei care continua sa apara si necesitatea gesturilor de verificare. Dar toate acestea vor fi doar o amintire cu noua formula imbunatatita head&shoulders care indeparteaza pana la 100% matreata** si stopeaza reaparitia ei pana la 72 de ore.

Recomandarea numarul 1 a dermatologilor***, head&shoulders, a dezvoltat tehnologia micro-zinc cu spuma SmartClean care indeparteaza urmele de matreata si continua sa lupte cu sursa acesteia pana la 72 de ore. Iar variantele 2 in 1 fac ingrijirea parului si mai usoara, lasandu-l curat, fara matreata si usor de aranjat.
Noutatile nu se opresc aici: produsele au un nou design al ambalajului si un nou mod de vaporizare a parfumului care ofera o senzatie de prospetime ce dureaza intreaga zi.

Citește și:

Cu head&shoulders, recomandarea numarul 1 a dermatologilor, capul si umerii tai pot fi declarati NO CHECK Zone – pana la 100% fara matreata**!

Pret recomandat****: - Sampon head&shoulders 200 ml – 12.99 RON

*calcul realizat de Procter&Gamble bazat pe vanzarile realizate intre iulie 2011 si iunie 2012;
** urme vizibile cu folosire regulata
***bazat pe rezultatele unui studiu realizat printre 3.800 de medici dermatologi in cadrul Congresului Global al Medicilor Dermatologi din mai 2011
****decizia finala in privinta pretului de vanzare revine magazinului.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.