Setari Cookie-uri

Parfum de bucurie in noile pachete DERO

Cum miroase bucuria? A rasarit de soare? A chicot de copil intr-un asternut cald si proaspat? A zambetul cuiva drag? A seara de primavara?

Comunicat de presa

DERO a descoperit ca daca amesteci o esenta inspirata de flori de sanziene si roua zorilor cu un strop de fericire si de zambet curat de copil si apoi strecori, ici-colo, si un cadou minunat, obtii reteta unica de Parfum de Bucurie!

Descopera bucuria curata din fiecare pachet de DERO Parfum de Bucurie!
Bucura-te de un parfum cum n-ai mai intalnit, care te va face sa zambesti cu toata inima !

Si cauta repede surpriza proaspata ascunsa in fiecare pachet !

DERO, unul dintre cele mai longevive branduri romanesti, ȋsi propune sa iti reaminteasca de bucuria inocenta a copilariei prin parfumul si culorile vibrante ale noului produs DERO 2in1 Parfum de Bucurie.

Cele doua ingrediente pline de parfum – inspirate de flori de sanziene si roua zorilor, aduc in prim plan bucuria sincera de copil care reuseste sa faca orice zi mult mai frumoasa. Fiecare atingere a hainelor spalate cu DERO Parfum de Bucurie iti va aduce multe zambete si voiosie.

Citește și:

Campania este inspirata din parfumurile ce iti invaluie simturile si readuc copilaria plina de veselie in viata ta, oferindu-ti prilejul de a trai noi momente de bucurie.

Astfel, atmosfera intregii campanii se contureaza in jurul clipelor de bucurie copilareasca, pe care noul DERO Parfum de Bucurie te face sa le impartasesti cu cei dragi. Cu noul parfum jucaus, colectia speciala DERO Parfum de Bucurie iti ofera posibilitatea de a descoperi bucuria proaspata din fiecare pachet.
Dar bucuriile nu se opresc aici! 10 norocosi vor avea ocazia unei zile pline de rasfat in stilul DERO. 2.000 de euro, o masina doar la dispozitia lor si un sofer personal vor transforma o zi din viata castigatorilor intr-o experienta de neuitat.

Parfumul surprinzator al editiei limitate DERO Parfum de Bucurie este disponibil in pachete de cate 2, 4, 6 sau 8 kg si poate fi gasit in magazine, in perioada februarie – iulie 2014.

Citește și:

Mai multe detalii despre DERO 2in1 Parfum de Bucurie puteti gasi pe pagina de www.facebook.com/DERORomania si pe site-ul oficial www.dero.ro.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.