Setari Cookie-uri

Descopera stilul de viata meraviglioso, alaturi de Peroni

Peroni Nastro Azzurro, berea super-premium italiana numarul unu in lume, te invita sa descoperi stilul de viata italian si sa te lasi inspirat de efervescenta lui, prin campania "Peroni, Studio D'Ispirazione".

Comunicat de presa

Descopera stilul de viata meraviglioso, alaturi de Peroni

Peroni Nastro Azzurro, berea super-premium italiana numarul unu in lume, te invita sa descoperi stilul de viata italian si sa te lasi inspirat de efervescenta lui, prin campania "Peroni, Studio D'Ispirazione". Creativitatea, atentia la detalii si pasiunea cu care italienii redefinesc fiecare clipa, fie ca vorbim de cucina, stil vestimentar sau design de interior, sunt ingredientele pe care Peroni le transforma in surse de inspiratie pentru definirea unui stil de viata meraviglioso, cu ajutorul celor care se inconjoara de frumos in toate formele lui.

Optimismul, simplitatea si creativitatea stilului italian pot fi recunoscute fara efort in preparatele delicioase, combinatiile de texturi si culori, formele si elementele spatiului care ne inconjoara. De aceea, Peroni a invitat trei creatori sa descrie ingredientele care ii ajuta sa traiasca frumos si sa se bucure de viata in stil italian aici, in Romania.

Citește și:

Cheful Giovanni Pisselli, designerul vestimentar Andreea Constantin si designerul de interior Mihai Popescu sunt cei care au dat glas, prin pasiunea lor, misiunii de a oferi publicului inspiratia pentru a se bucura in fiecare zi de la dolce vita. Jurnalul fericirii pe care acestia o construiesc poate fi urmarit pe blogul Peroni Diario.

"Stilul de viata italian este un stil de viata alert, dinamic, presarat cu multe aperitivo, petreceri si iesiri in oras, este exact stilul meu de viata", a declarat Andreea Constantin despre ingredientele care o inspira sa imprumute efervescenta italienilor.

Si Cheful Giovanni Pisselli a subliniat pentru Peroni ca stilul italian inseamna atentia la detalii: "Noi, italienii, insistam asupra detaliilor aproape maniacal, pana la perfectiune. Stilul italian inseamna oameni frumos imbracati, barbati cu camasi si costume croite impecabil". Mihai Popescu isi gaseste inspiratia in dinamismul italienilor: "Stilul meu de viata se aseamana mult cu cel milanez. Orasul vibreaza, il simti, lumea se imbraca frumos, lucrurile au un aer special, iti vin idei mai multe, te gandesti la lucruri frumoase".

Citește și:

Componentele stilului de viata meraviglioso pe care Peroni le-a adus in atentie au fost prezentate si printr-un workshop exclusivist de stil, care a invitat publicul clujean sa descopere secretele stilului vestimentar italian si secretele din spatele celor mai bune amestecuri ce iau nastere in bucatarie. Astfel, combinatiile de forme, texturi, culori si arome au devenit expresia unui stil de viata efervescent si creativ, tipic italienilor.

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.