Setari Cookie-uri

Matreoshka Make Up Academy deschide prima sesiune de cursuri adresate viitorilor profesionisti in machiaj

Matreoshka Make Up Academy, scoala fondata si condusa de Victoria Gorgan, isi deschide acum portile viitorilor profesionisti in machiaj.

comunicat de presa

Situata in centrul Bucurestiului, pe Strada Orzari, nr. 19, Matreoshka Make Up Academy este un loc in care toti cei indragostiti de arta machiajului rusesc si nu numai vor avea ocazia sa invete tehnici spectaculoase de la traineri de cea mai inalta tinuta.

Deschiderea oficiala a avut loc pe data de 13 martie, ocazie cu care invitatii au avut oportunitatea sa admire machiajele executate ca la carte de catre trainerul scolii, Alina Scripnic.

Am plecat la acest drum cu dorinta de a impartasi frumusetea neegalata a machiajelor rusesti executate ca la carte, pasiunea pentru make-up ca stil de viata si apetitul extraordinar pentru creativitate. Am ales un loc frumos si cald, in care traineri si cursanti, cu totii sa ne simtim minunat. Matreoshka Make Up Academy se adreseaza celor care vad in make-up o arta a frumusetii.
Si ce poate fi mai frumos decat sa ajungi sa o cunosti si sa te bucuri de ea profesand-o..
.”

Citește și:

Victoria Gorgan, fondator - Matreoshka Make Up Academy.

Acreditate de catre Ministerul Muncii si Educatiei, cursurile Matreoshka Make Up Academy ofera un mix echilibrat de notiuni teoretice, demonstratii si exercitii. Fie ca este vorba de initiere sau de perfectionarea unor abilitati, scoala ofera fiecarui cursant cea mai buna formula de invatare.

Imediat dupa absolvire, studentii vor avea posibilitati variate de a practica noua profesie: fie in cadrul academiei Matreoshka, al unui salon de infrumusetare, in calitate de colaboratori ai revistelor de specialitate sau vor avea posibilitatea de a lucra pentru productii TV.

Pe toata durata cursurilor, ustensilele si produsele cosmetice profesionale “Atelier Paris” vor fi puse la dispozitie fara costuri suplimentare. In plus, absolventii scolii vor beneficia de preturi speciale pentru aceste produse.

Citește și:

Fiecare machiaj realizat in timpul cursurilor va fi adaugat in portofoliul studentilor, iar, in final, acestia isi vor putea dovedi maiestria in cadrul unei sedinte foto in compania unui fotograf pofesionist. Mai mult, scoala isi va sustine absolventii prin recomandari de job-uri si prin invitatii la evenimente speciale, unde acestia vor avea ocazia sa se remarce in fata unor nume consacrate din domeniu.

Matreoshka Make-Up Academy va da startul activitatilor prin CURSUL DE AUTOMACHIAJ, programat pentru data de 22 martie. Cei interesati sunt invitati sa acceseze pagina de facebook Matreoshka Make Up Academy.

Victoria Gorgan
Tel: +40 720 724 135
Email: office@matreoshka.ro
Facebook: https://www.facebook.com/MatreoshkaAcademy

Despre Victoria Gorgan – fondator Matreoshka Make-Up Academy

Prima sa intalnire cu machiajul profesionist a fost la 12 ani, in cadrul unor cursuri de modeling. Atunci si-a dat seama cat de mult iubeste acest domeniu. S-a “jucat” mai multi ani, incercand sa reproduca de una singura machiajele sofisticate pe care le gasea prin reviste sau pe internet, pana ce s-a hotarat ca isi doreste o cariera. In 2012, a absolvit o scoala de machiaj din Bucuresti, urmata de un masterclass in “Tehnica creionului”. Dupa un masterclass in Moscova, a decis ca e timpul ca pasiunea ei pentru machiaj sa mearga si mai departe. Asa a creat Matreoshka Make Up Academy, pentru a impartasi cele mai spectaculoase tehnici de machiaj cu cei ce vor sa faca din make-up o profesie.

Citește și:

Colaborari: Prima TV, revista „Etiquette”, prezentari de moda pentru designeri renumiti ca: Florin Dobre sau Sandra Galan, precum si pentru casele de moda: R’las Couture, LouLou Boutique.

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.