Setari Cookie-uri

Colectia Nice Things by Paloma S

Noua colectie primavara-vara 2014 disponibila in exclusivitate la Experiment Point Concept Store

comunicat de presa

Debutul sezonului primavara-vara 2014 este punctat de Experiment Point Concept Store prin dezvaluirea unei colectii fermecatoare si incitante ce poarta amprenta creativa a designerilor Nice Things by Paloma S, una dintre marcile fashion de nisa, regasite exclusiv in selectia magazinului.

Nice Things by Paloma S se numara printre business-urile fashion atipice, fiind o afacere de familie dezvoltata treptat si cu o clientela extrem de nisata, care percepe moda dincolo de capriciile sale sezoniere si care rezoneaza cu piese vestimentare purtatoare de povesti cu insemnatate. Imprimeurile unice cu tenta artsy, cromatica particulara si juxtapunerile inedite ale suprafetelor textile, se numara printre elementele inscrise in ADN-ul brandului, care au cucerit femei de toate varstele si din toate mediile profesionale, diferite in esenta, insa unite de o sensibilitate speciala.

Citește și:

Colectia primavara-vara 2014 semnata Nice Things by Paloma S prilejuieste un periplu incantator de-a lungul meridianelor, oferind fiecarei femei pretextul evadarii zilnice din metropolele ultra-aglomerate, fara a fi necesara prezentarea unui pasaport sau rezervarea unui bilet de avion. Cele patru directii majore abordate in cadrul colectiei, trimit cu gandul fie la superbele panorame ale insulei Capri sau la o incursiune pe yacht de-a lungul tarmurilor scaldate de apa ca de azur, fie la tihna si relaxarea regasite in mediul natural cu tenta rustica sau sub soarele invaluitor al tinuturilor africane.

African Twist reinterpreteaza intr-o maniera plina de umor si fantezie motivele inspirate de cultura africana, nevizand in mod pregnant latura tribala sau cea etnica, ci doar trasand aluzii subtile prin intermediul unor printuri cu siluete stilizate, fructe exotice sau detalii vegetale intr-o cromatica exuberanta (galben, verde, oranj, rosu, lime sau turquoise) pusa in valoare de fundaluri neutre (beige, ivoire, nisipiu).

Citește și:

Braided Summer inseamna textura si culoare, redata in imprimeuri geometrice discrete, multiple variatiuni de intensitate a culorilor, degradeuri si mici detalii florale integrate ca accent in design sau dispuse pe accesorii.

Pears&Apples deschide apetitul pentru savurarea fructelor proaspete de sezon intr-un cadru natural retras, lipsit de poluarea, stresul si agitatia ce caracterizeaza marile metropole. Un melanj cuceritor de flori si fructe, insotite de mesaje scrise de mana pe cartoline albe si transpuse in imprimeuri pe rochiile lejere din bumbac sau matase, pe cardiganele fine sau pe pantalonii meniti a fi purtati musai cu espadrile sau balerini din piele moale.

Nimeni nu ar putea rezista invitatiei intr-o Vacanze a Capri, mai ales cand dressing-ul este tentat sa primeasca pantalonii cu printuri florale stilizate, rochiile ce amintesc de lumina soarelui reflectata din nisipul aflat pe fundul grotei Azzurra, de oazele vegetale de o frumusete tulburatoare sau de plajele inguste intinse de-a lungul golfului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.