Setari Cookie-uri

iBrows Training Tour #2

Noi sesiuni de cursuri intensive de pensat profesional in Sibiu si in Bucuresti

comunicat de presa

iBrows School – prima scoala din Romania dedicata in exclusivitate artei pensatului profesional, anunta inceperea unei noi serii de cursuri intensive ce urmeaza a fi sustinute de Darius Stanese (fondatorul conceputului iBrows) in perioada 12-27 aprilie, in Sibiu si in Bucuresti.

Dupa succesul inregistrat la inceputul anului de iBrows Training Tour #1 in cele mai importante cinci orase ale tarii (Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi si Constanta), misiunea de educare si de formare a iBrows School continua in luna aprilie, ca urmare a numeroaselor solicitari primite atat din partea managerilor saloanelor de infrumusetare cat si a freelancerilor, prin sustinerea a doua sesiuni de cursuri de pensat profesional in Sibiu (12-13 aprilie) si in Bucuresti (26-27 aprilie).

In ultima perioada, interesul accentuat al mediului profesional de beauty privitor la design-ul de sprancene, se datoreaza atat unei nevoi evidente de perfectionare si de informare, cat mai cu seama constientizarii importantei pensatului profesional ca serviciu distinct in meniul de infrumusetare al saloanelor. In luna septembrie 2013, Darius Stanese inaugura iBrows Studio – primul salon dedicat in exclusivitate pensatului profesional – indeplinindu-si astfel una dintre aspiratii: delimitarea pensatului de toate celelalte servicii de beauty si crearea premiselor necesare conturarii unei noi profesii – “eyebrows designer”. O aspiratie care in prezent dispune de toate resorturile necesare materializarii si care se poate constitui in motivatia oricarei persoane dornice sa urmeze o cariera in domeniu sau sa isi completeze bagajul de cunostinte.

Citește și:

Darius Stanese parasea Sibiul, orasul sau natal, in urma cu aproape 10 ani, pentru a-si urma visul in Bucurestiul care avea sa ii ofere mult mai multe provocari decat oportunitati. Dupa aprofundarea principiilor de baza ale pensatului corect in cadrul unei scoli de cosmetica, Darius Stanese a continuat sa isi exerseze indemanarea, sustinuta de un talent nativ evident, in randul unei clientele care in prezent este alcatuita din femei si barbati ce apartin diverselor medii profesionale, beauty editori ai publicatiilor glossy, persoane publice sau artisti.

iBrows Training Tour #2 prilejuieste revenirea lui Darius Stanese la Sibiu, de data aceasta in calitate de formator si de infaptuitor al visului ce l-a determinat de-a lungul ultimilor ani sa lupte pentru “o Romanie cu sprancene frumoase”. Cursurile intensive Express Class – Eyebrows Design se vor desfasura in zilele de 12 si 13 aprilie la Centrul Transilvanean de formare profesionala Ofelia Sibiu – Hermannstadt, investit de Autoritatea Nationala de Calificari – ANC cu recunoastere nationala si internationala.

Citește și:

In Bucuresti, cursurile Express Class – Eyebrows Design vor fi sustinute in perioada 26-27 aprilie, la sediul iBrows (Blv. Aviatorilor, nr. 51-53).

Accesul la informatie specializata este un privilegiu, insa in acelasi timp constituie o investitie inteligent
plasata in viitorul profesional. Acesta este si motivul pentru care cursurile intensive de pensat profesional sustinute de Darius Stanese sunt concepute de o asemenea maniera incat sa faciliteze transmiterea informatiilor si sa poata fi accesate de un numar cat mai mare de specialisti ai frumusetii.

Cursurile Express Class – Eyebrows Design devin astfel un card de acces in elita profesionistilor, pentru obtinerea caruia nu este necesar un imprumut la banca. Pretul cursurilor este de 850 lei si poate fi achitat in doua rate astfel: pentru Sibiu – un avans de 300 lei pana pe data de 1 aprilie si diferenta de 550 lei pana pe 8 aprilie, iar pentru Bucuresti – avansul de 300 lei pana pe 8 aprilie si diferenta de 550 lei pana pe 18 aprilie.

Citește și:

Inscrierile pentru Training Tour Express Class – Eyebrows Design se realizeaza pe site-ul iBrows.ro, accesand sectiunea speciala - https://www.ibrows.ro/training-tour/ - in care se regasesc informatiile detaliate privitoare la programa cursurilor si completand formularul de inscriere, corespunzator fiecarui oras in parte. Numarul maxim de cursanti este de 10, iar datorita numarului mare de solicitari, rezervarea locurilor va fi finalizata doar in momentul confirmarii platii celor doua rate.

Turneul educational iBrows Training Tour se desfasoara exclusiv in cele mai importante sase orase din Romania, stabilite ca puncte de referinta: Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Cluj, Iasi si Constanta. iBrows Training Tour #2 isi asteapta participantii in perioada 12-13 aprilie la Sibiu (Centrul Transilvanean de formare profesionala Ofelia Sibiu – Hermannstadt) si in datele de 26-27 aprilie la Bucuresti (sediul iBrows – Blv.Aviatorilor, nr.51-53).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.