Setari Cookie-uri

Primavara in parul tau!

Coafuri in tendinte, simplu de realizat cu Rowenta

Comunicat de presa

Gata cu frigul, gata cu monotonia! Parul tau prinde viata odata cu fiecare zi insorita. Primavara aceasta se poarta coafurile delicate, desprinse parca din romanele romantice ale anilor 20, reinterpretate insa mai indraznet.

Pentru un stil relaxat si o plimbare cu bicicleta in parc, buclele lejere sunt perfecte. Aflate undeva la intersectia stilurilor hippie, grunge si romantic, aceste bucle diafane pot fi obtinute foarte usor cu Rowenta Respectissim Liss & Curl, placa 2 in 1 pentru intindere si bucle, care foloseste o tehnologie revolutionara pentru protejarea parului.

Daca vrei sa adopti o coafura grafica sau faimoasa ponytail, cu o finisare mai interesanta decat niciodata, tot Respectissim Liss & Curl iti va fi de ajutor. Ai părul intins perfect la 170°C si nu la 230°C cum foloseste o placa normala. Mai mult, parul tau isi pastreaza rezistenta 100%! Sporeste efectul acestui look folosind ser de strslucire si un accesoriu supradimensionat.

Citește și:

Rasucirile glam sau impletiturile in stil frantuzesc sunt de asemenea in voga, in acest sezon, mai ales daca le accesorizezi cu pene sau flori. Incearca toate coafurile primaverii cu Respectissim Liss & Curl, de la intins la bucle, iar parul tau va ramane sanatos si plin de vitalitate.

Pret recomandat: 279 lei

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.