Setari Cookie-uri

Harem Party by Finnish Cocktail & Club

Paseste in lumea misterioasa a Orientului

comunicat de presa

Finnish Cocktail&Club si Bucharest Expats Party va invita joi, 20 martie, la un show oriental extraordinar - THE Harem Special Edition! Incepand cu orele 22, vom fi onorati de prezenta invitatilor nostri speciali, care va vor oferi o seara memorabila, invaluita intr-o atmosfera de mister si arome orientale, data de decorul specific: canapele acoperite cu catifea, covoare persane, narghilea, felinare, lumanari parfumate, fructe uscate si gustari dulci.

Instructoarea de dans Sharyn va fi alaturi de noi si va sustine un program de dans oriental, folosind cateva elemente specifice acestei culturi - candelabrul si sabia, oferind in acest fel celor prezenti un spectacol de exceptie. Momentele de dans vor fi acompaniate de muzica artistului international de Percutie Carlos Nahmani si de doi percutionisti.

Citește și:

Un alt moment important al serii este reprezentat de prezenta artistei care va oferi invitatelor tatuaje cu henna cu tematica orientala. Atmosfera orientala va fi completata de seicul si fetele noastre imbracate in costume arabesti.

Petrecerea va continua si saptamana viitoare, 27 martie.


Va asteptam cu drag la The Harem – Your Arabian Fairytale Night !

Pentru informatii si sugestii, va rugam sa accesati pagina oficiala de Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.