Setari Cookie-uri

Ce ochelari in trend se potrivesc personalitatii tale?

Ochelarii must-have in 2014

O data cu venirea primaverii, Centrul Vechi a revenit la viata si a devenit neincapator pentru toti tinerii pregatiti sa se distreze. Trendurile noului sezon nu au ezitat sa-si faca aparitia in aceasta lume, insa provocarea cea mai mare este de a decide care sunt ochelarii potriviti pentru a scoate in evidenta personalitatea fiecaruia.

Opti-Mix, expertul ochelarilor din Centrul Vechi, a facut o incursiune in aceasta lumea multicolora si a gasit perechea perfecta pentru personalitatea ta, dar care respecta tendintele fashion ale anului 2014:

Party girl

Pentru tine primavara inseamna doar o prelungire a orelor in care poti sa te distrezi in oras, asa ca, in afara de ochelarii de petrecere pe care ii porti mereu cu tine, trebuie sa te accesorizezi si cu o pereche de ochelari de soare. Ramele care te-ar scoate si mai mult in evidenta sunt “ochi de pisica” – pun pariu ca te-ar ajuta sa obtii si cateva shot-uri moka.

Citește și:


Chill lady

Mereu relaxata, nimeni nu te poate enerva sau supara. “Life is like a box of chocolates” pentru tine si ti-ai dori sa impartasesti tuturor din viziunea ta. Noi te ajutam sa transmiti aceasta stare cu ajutorul unor rame cu imprimeuri, cu modele florale sau cat mai colorate, pentru a scoate in evidenta curcubeul pe care te plimbi in fiecare zi.

Fashion girl

Lectia de trend-uri pentru ochelari nu mai este o noutate pentru tine si probabil deja stii ca Opti-Mix se afla la intersectia dintre Calea Victoriei 14 si Lipscani 19, daca nu cumva ai probat toate modelele noi, inainte sa iesi la o promenada. Si credem ca ai ales ochelarii Instagram, cu efectul de sepia, inspirat din social media. O abordare a anilor ’70, aceste rame au un aer vintage si se potrivesc de minune cu outfit-ul tau.

Business lady

Esti obosita dupa birou si de abia astepti sa te relaxezi cu prietenii sau preferi sa-ti desfasori intalnirile de afaceri la o terasa in Centrul Vechi. Ochelarii mai seriosi sunt clar preferatii tai si sunt sigura ca te vei bucura sa afli ca taieturile geometrice sunt in trend anul acesta.
Un mic sfat: foloseste ochelarii cu protectie PC la birou. Stim ca esti work-ahoolica, dar asta nu trebuie sa iti afecteze vederea.

Citește și:


Hipster girl

Multi au incercat sa-ti defineasca personalitatea, dar putini au reusit. Tu reprezinti cu siguranta generatia anului 2014, iar daca cei din jur nu erau siguri, putem sa iti recomandam ochelarii-statement ai hipsterilor – rame groase, supradimensionate, fie ca sunt pentru ochelari de soare sau nu. Stim ca moda e atemporala pentru tine, insa tinem sa iti spunem ca te incadrezi in tendintele acestui an.

Te asteptam in magazinul Opti-mix, pe Calea Victoriei nr. 14, pentru a-ti gasi perechea de ochelari potrivita pentru a iesi in evidenta in Centrul Vechi!

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul Opti-mix sau pagina de Facebook

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.