Setari Cookie-uri

Salon Maison Paris, un loc de poveste cu aer boem si accente glam

La Salon Maison Paris, ingrijirea unghiilor este ridicata la nivel de arta. Poti opta pentru personalizari sofisticate si durabile ale unghiilor: aplicare de flori naturale, pene, tatuaje metalice, perle, cristale Swarovski, caviar, banda metalica, insertii de dantela sau catifea, pulbere de sidef sau aplicatii de forme fantezie (stelute, fundite).

Comunicat de presa

Maison Paris, cel mai nou salon specializat in servicii de manichiura si pedichiura din zona Dorobanti si-a deschis portile pentru public! Indiferent ca preferi stilul boem sau alegi sa impresionezi prin accente extravagante, indiferent ca esti adepta elegantei discrete sau alegi sa dai o nota avangardista stilului tau, la Maison Paris vei descoperi o atmosfera cu care sa te identifici si posibilitati unice de personalizare a unghiilor.

La Salon Maison Paris, ingrijirea unghiilor este ridicata la nivel de arta. Poti opta pentru personalizari sofisticate si durabile ale unghiilor: aplicare de flori naturale, pene, tatuaje metalice, perle, cristale Swarovski, caviar, banda metalica, insertii de dantela sau catifea, pulbere de sidef sau aplicatii de forme fantezie (stelute, fundite). Toate acestea pot fi combinate ingenios in functie de starea de spirit sau personalitatea ta, alaturi de culori fondante sau nuante indraznete.

Citește și:

De asemenea, la Salon Maison Paris poti opta pentru manichiura sau pedichiura clasica, sau daca doresti sa te bucuri mai mult timp de modelul ales, poti opta pentru oja semipermanenta sau gel. Produsele folosite sunt de cea mai buna calitate, de la branduri renumite, precum: Melkior, Cuccio, Ciaté, O.P.I.

“Maison Paris s-a nascut din dragoste pentru arta, pentru culoare si stralucire, din dragostea pentru atitudinea exuberanta si pentru doza de extraordinar care ne ajuta sa ne facem drum, zi de zi, prin rutina. Si nu in ultimul rand, Maison Paris s-a nascut din dragoste pentru Paris si pentru farmecul sau inconfundabil. Am gandit acest loc ca o oaza de rasfat si armonie, de evadare din cotidian si… in definitiv, un loc in care sa poti experimenta un mozaic de stari. Un loc in care sa iti permiti sa fii tu, sa iesi din rutina si sa te eliberezi de mastile sociale. Imi doresc sa fie mai mult decat un simplu salon in care vii, iti faci unghiile si pleci. Vreau sa fie un loc din care pleci lasand o parte din tine aici, asteptandu-te sa te intorci.”, a declarat Cora Diaconescu, Owner Maison Paris.

Citește și:

De altfel, modul in care este decorat salonul, neobisnuit si plin de personalitate, cu accente boeme si note glam, te va face sa visezi cu ochii deschisi la o casa de papusi si te va transpune intr-o stare aparte.

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.