Setari Cookie-uri

Philips VisaPure, sistemul inteligent de curatare si ingrijire a fetei

Noul Philips VisaPure dezvaluie adevarata frumusete a tenului tau.

comunicat de presa

Daca orice moment al vietii tale reprezinta o celebrare a frumusetii, daca iti place sa iti descoperi si redescoperi frumusetea de fiecare data cand te privesti in oglinda si vezi un chip fresh, ingrijit, curat si stralucitor, daca esti la curent cu tot ce e nou si iti place sa folosesti tehnologia in avantajul tau, inseamna ca te-ai alaturat noului trend in materie de frumusete „Smarter Beauty” si ca vei adora sa folosesti noul sistem inteligent de curatare si ingrijire a fetei Philips VisaPure.

Philips VisaPure indeparteaza eficient machiajul, celulele moarte si impuritatile si ofera o curatare de 10 ori mai eficienta decat curatarea manuala. Imbunatateste absorbtia produselor tale preferate de ingrijire a tenului si stimuleaza microcirculatia pielii, gratie masajului delicat.

Philips VisaPure este unicul sistem de curatare a fetei cu tehnologia DualMotion care face ca peria sa se roteasca si sa vibreze delicat, in acelasi timp. Este usor de integrat in rutina ta zilnica de ingrijire, deoarece o curatare completa a tenului dureaza numai 1 minut. Actioneaza delicat asupra tenului tau, astfel incat poti utiliza Philips VisaPure de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Citește și:

Noi, cei de la Philips, stim cat de importanta este ingrijirea zilnica a tenului si vrem sa ajutam femeile sa arate si sa se simta extraordinar. De aceea, cercetatorii si tehnicienii nostri au lucrat in stransa colaborare cu laboratoare specializate in produse pentru ingrijirea pielii, cu scopul de a ajuta femeile sa se bucure de o piele curata si plina de stralucire, intr-un mod cat mai confortabil si usor. Smarter Beauty incorporeaza tot ce exprima zambetul sau ochii unei femei inteligente. Este un manifest - tendinta prin care incurajam femeile sa indrazneasca sa foloseasca tehnologia pentru a fi frumoase la orice varsta si in orice moment al vietii lor”, afirma Anda Mihai, Marketing Manager Philips Personal Care Consumer Lifestyle South East Europe.

Tehnologie unica in lume, pentru o frumusete desavarsita

Citește și:


Aparatul Philips VisaPure este unicul sistem de curatare a fetei din lume care dispune de tehnologia „Dual Motion” care face peria aparatului sa se roteasca si sa vibreaze delicat, in acelasi timp. Vibratiile pe verticala ale periei mobilizeaza impuritatile, celulele moarte si urmele de machiaj, care sunt ulterior indepartate gratie miscarilor de rotatie ale periei. De asemenea, vibratiile verticale au un efect placut de masaj, care elibereaza tensiunea si stimuleaza microcirculatia de la nivelul pielii, redandu-i stralucirea naturala.

Dupa curatarea cu Philips VisaPure, tenul tau este pregatit si are acum nevoie doar de un usor retus.

Simplitatea, dar mai ales naturaletea sunt cele mai sofisticate calitati. Cu cat avem mai putin machiaj cu atat chipul este improspatat, lasand sa se descopere un ten radios. Prin machiajul natural ne asumam o frumusete nativa. Conturarea delicata a trasaturilor prin machiajul natural are si rolul de intinerire. Machiajul natural impune un ten impecabil ce radiaza de sanatate. Trasaturile chipului pot fi armonios subliniate prin tuse difuze daca tenul este curat, bine hidratat si natural uniformizat. Philips VisaPure iti curata delicat tenul ajutandu-te sa obtii un machiaj perfect al tenului", a precizat Dana Argesan, make-up artist.

Citește și:

Philips VisaPure este recomandat si de medicul specialist dermatolog Dr. Ana Faca. „Un ten sanatos si frumos, inseamna in primul rand un ten curat, mai ales in mediul poluat al zilelor noastre. Un ten care nu este curatat zilnic se incarca excesiv, are aspect de imbatranire si este predispus la diferite afectiuni retentionale, cum ar fi aparitia acneei. Philips VisaPure stimuleaza circulatia la nivelul pielii fetei si face o curatare mult mai eficienta decat cea manuala, marind astfel suprafata de absorbtie a diferitelor produse cosmetice aplicate pentru hidratarea si hranirea tenului”, spune Dr. Ana Faca.

1 minut pentru intreaga suprafata a tenului

Philips VisaPure este usor de integrat in rutina ta zilnica de ingrijire, o curatare completa cu Philips VisaPure dureaza numai 1 minut, iar aparatul iti indica timpul necesar pentru curatarea unei zone. Timer-ul inteleglient Skin Zone opreste pentru o secunda aparatul pentru a te anunta ca este momentul pentru a trece la zona urmatoare a fetei, alocand 20 de secunde pentru fiecare zona: partea dreapta, partea stanga si zona T (zona fruntii, a nasului si a barbiei). Dupa 1 minut, aparatul se opreste complet.
Philips VisaPure curata eficient atat fata, cat si gatul si decolteul.

Citește și:

Atentie dedicata tipului de ten si nevoilor specifice


Philips VisaPure are doua setari, cea dintai asigura o curatare delicata, in timp ce a doua are o intensitate mai mare, pentru o curatare in profunzime. Aparatul se poate folosi sub dus, ori de cate ori faci o baie relaxanta, pentru ca este complet rezistent la apa.

Philips VisaPure are trei perii, una pentru ten normal, una pentru ten sensibil si o una pentru exfoliere. Peria normala are 17.000 de peri fini ca matasea care iti maseaza delicat tenul si il protejeaza si poate fi folosita pentru toate tipurile de ten. Peria pentru ten sensibil are 22.000 de peri si mai fini pentru o curatare extrem de delicata si se foloseste pentru tenul sensibil. Atat peria normala, cat si cea pentru ten sensibil pot fi utilizate zilnic. Peria pentru exfoliere are un design inteligent, cu peri mai scurti pentru o exfoliere delicata si peri mai lungi pentru indepartarea celulelor moarte, se recomanda folosirea ei saptamanal, pentru toate tipurile de ten.

Citește și:

Usor de utilizat


Philips VisaPure este un dipozitiv fara fir, flexibil si versatil, cu o incarcare completa asigura 30 de utilizari. Utilizat de doua ori pe zi, acumulatorul va tine cel putin doua saptamani.

Produsul vine insotit de doua perii (pentru ten normal si sensibil), peria pentru exfoliere se achizitioneaza separat. Se recomanda inlocuirea periilor de curatare (pentru ten sensibil si normal) la 3 luni si inlocuirea periei de exfoliere la 6 luni. Toate periile pot fi achizitionate si separat.

Te invitam sa faci parte din comunitatea noastra, a femeilor smarter beauty! Intra pe www.facebook.com/philipscare si povesteste-ne experienta ta de beauty.

Philips VisaPure costa 749 lei si este distribuit in magazinele Douglas . Vizitati site-ul www.philips.ro pentru lista completa a magazinelor.

La fel ca tine, avem incredere deplina in calitatea produselor noastre. Pana la sfarsitul lunii decembrie 2014, daca nu esti multumit de produsul achizitionat, il poti returna, in termen de 60 de zile, si ai garantia restituirii banilor. Pentru mai multe detalii, poti consulta regulamentul disponibil gratuit, in perioada de campanie, pe www.philips.ro.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    24 Martie 2014
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.